Translate

lördag 17 november 2018

Fredagen

Igårkväll var vi bortbjudna och det blev sent och då blir det fel i rutinerna haha! Dagen gick till lite jobb hos dotter Mia och en liten promenad förutom scrapbordet såklart.


Ett jättefint höstväder och bara att försöka njuta av.


Jag har så dålig motivation just nu, jag är trött på alla vyerna hemomkring och jag hittar inget fint att fotografera. Har ni något tips på vad ni vill se?



En liten ensam halvvissen nyponros, ibland glimtar färgen till bland allt annat färglöst vid denna tiden.


Jag gick in till Fröhandeln, där är så mycket fina juldekorationer nu, en fröjd att titta på.


Till Bokhandeln för att byta bok i Bokklubben. Denna har jag precis läst ut. En väldigt spännande och uppslukande historia om vad som händer i en familj bakom fasaderna och vad som kan hända när en familjemedlem råkar illa ut. Hur långt kan vi gå för att skydda ett barn? Berättelsen är upplagd genom att pappan, mamman och dottern berättar i olika delar. Sååå läsvärd!


På kvällen var vi hembjudna till vännerna Bernt och Ulla. Det var så roligt att träffas igen. Vi körde ju med dem i vintras och våras i Spanien och har många minnen att skratta åt. De planerar nu att köra igen efter julhelgerna och visst blir vi lockade fast vi sagt aldrig mer Spanien. Våra planer för nästa år är väldigt vaga så vadsomhelst kan hända.


Ledsen över en suddig bild, men vi gick så god förrätt i sittgruppen när vi kom. Bruschetta är bara så gott och det andra är baconlindad halluomiost också så gott.



Vi satte oss till bords och fick en vansinnigt god middag, allt smakade så bra, en riktig höjdare.




Till efterrätt fick vi en Knäckig Blåbärspaj med vaniljsås, åhhh, inget foto men så god den också. Ullas kök levererade verkligen.


Kaffe och avec i sittgruppen och vi fortsatte prata och prata om allt mellan himmel och jord, men mest husbil såklart!



Tack för en supertrevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Vackra bilder och dom silverfärgade nötterna!! Slappna av och fota när du känner för det! Snart kommer din lust att fota allt och ingenting tillbaka. Vilken mysig och god kväll!! Härligt!! Kraaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du muntrar alltid upp mig! Precis 1 år sedan vi sågs när du var här hos oss! Jag saknar dig! Kram

      Radera