Translate

söndag 11 november 2018

Söndag

Imorse gjorde jag det, gick iväg för att influensavaccinera mig. Jag har bara gjort det en gång tidigare och den vintern fick jag lite allt möjligt, bl a ansiktsförlamning så jag är lite skeptisk. Samtidigt vill jag inte ångra att jag inte gjorde det.


Det är ett riktigt ruskigt höstväder och efter sprutan gick jag ändå en promenad i regnet. Jag måste bara gå, visserligen var jag på Friskis i fredags, men jag måste röra mig ordentligt varje dag för att inte stelna till och få ont.


En och annan blomma finns kvar, men ser lite slokande ut.




Och där minsann, har han varit framme, han som för de där fågelhuvudena.


Björkar är fint även på höst och vinter.


Det är så öde det kan vara en söndagsförmiddag.



En fantastisk söndagsmiddag, nästan som Slottsstek tyckte Harald. Vi fick goda korvar hos Ola och Marie i söndags, bl a dessa små Lidlkorvar. Det var inte alls lika gott som när de var hårdgrillade på grill och dessutom slog jag till med pulvermos haha! 


Det är ju Fars Dag idag, vi har ingen speciell tradition på det, men jag kan ju bjuda på denna bilden som Harald fått av sin bror. Hans gamla Ford Eskort som han hade när vi träffades och som jag skar motorn på haha! Men, alltså ser ni att han sitter med en ciggarett i munnen och barnen i bilen! Så gick det till på den tiden.
Vi fick ett överraskande besök av Haralds son och fru och fick en trevlig fikastund, roligt att träffa dem. Ikväll kalasar vi på presenten, så god choklad, den slår Alladin med hästlängder. Tack!


4 kommentarer:

  1. Haha, underbar bild på Harald��

    SvaraRadera
  2. Håller m Mia!! Så härlig bild🧡 Mysigt m besök och CHOKLAD!!!😍😘🙌🏻

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack, ja den chokladen, den var god, vi åt upp allt! Kram

      Radera