Translate

måndag 4 februari 2019

72 timmarsutmaning

Det finns en svensk grupp på facebook som heter 72 timmarsutmaningar och där medlemmarna skiftas om att hålla i utmaningar. Under 2019 är det planerat för en maratonutmaning med deltävlingar varje månad. Jag tyckte det var lite kul att hänga på där och hålla i en utmaning. Att kunna vara med och inspirera och sprida glädjen med scrapbooking i Sverige känns bra. Jag håller nu i den första utmaningen med en skiss. Den pågår till och med idag kl 17 så läser någon detta här så häng på!


Jag hade blivit av med ritprogrammet där jag kan göra skisser och orkade inte leta upp någon ny så jag gjorde en ritad istället. Det har egentligen inte någon betydelse, jag ville göra en enkel skiss som ger stort utrymme att tolka.

Jag gjorde två inspirationslayouter och visar en av dessa idag. Jag vände på skissen ett halvt varv.


Nu vet jag plötsligt inte var pappren kommer ifrån, men antagligen från mina kit hos Citrus Twist Kits. Foto på barnbarnet Anna med dotter Melina.

Nu väller tolkningarna in på min mejl eftersom de sedan ska läggas ut anonymt för röstning. Kul att se alla tolkningar, det är mycket kort, jag tror att många medlemmar är kortmakare. Jag ska ge bort en vinst till vinnaren och har lagt ut detta till vinst. Jag råkade få ett dubbelkit från Citrus Twist som jag inte beställt men fick behålla så det blir bra vinster.


4 kommentarer:

  1. Åh, va kul! Då ska jag försöka få bort huvudvärken och hinna göra ett bidrag. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade varit kul, hoppas du mår bättre! Kram

      Radera
  2. Du är ju grym! Snygg skiss och layout. Och så håller du i utmaningar, yesss!! Heja !!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det är kul, det händer ju massor med alla bidrag som kommer in. Det har verkligen varit roligt, lite lättare än engelskan haha! Kram

      Radera