Translate

måndag 12 augusti 2019

Måndag

Igår orkade vi inte göra mycket mer än att ta hand om vårt översvämmade källarförråd. Harald plockade ut allt, allt som stått på golvet är förstört utom resväskorna, iallafall den finaste har klarat sig. Harald hade flera maskiner på golvet och vi hade en stor fin generator som blivit vattenfylld.


 

Det blir ingen julgran i taket i år, vi får slänga den.


Det är fortfarande vatten i förrådet och vi kommer inte att ha riktig översyn förrän vi kan plocka in det som klarat sig igen. Två av bananlådorna med diabildsboxar stod med vatten, inte värt något mer än våra minnen. Vi får gå igenom det senare.
Idag har det inte hänt något, fastighetsägaren har varken bilar eller folk som gör något här, vi får se vad som händer imorgon. Vi har inte fått någon klarhet heller ang försäkringar. Tvättstugan är obrukbar och likaså hissen i huset.
Idag kom jag äntligen ut på promenad, så svårt det är att komma in i rutiner igen.


Det har varit ganska fint väder, men blåser rejält.







Jag gick ut till Lerberget , det har blivit fint där i hamnen med ny brygga och sittplatser.









På hemvägen gick jag upp i villakvarteren för att titta in till barnbarnet Rasmus och sambo Carro för att få se lille Bobby som jag inte sett sedan vi kom hem.


Jag fick nästa huka mig här på trottoaren för dessa ljuvliga blommor.


Bobby hade blivit så stor, så mysigt att få hålla honom lite. Det blev bara ett kort besök eftersom de var på väg bort.




Tillbygget till församlingshemmet har startat, det ser vi inte uppifrån oss.

Resten av dagen har gått till förberedelser inför helgen i Mölle och lite annat, syster Anita tittade upp en stund på fika. Tiden bara rusar iväg.

2 kommentarer:

  1. Trist m översvämningen och att saker går till spillo. Vatten och eld är liksom svåra att tämja... Mysigt att du fick gosa m lille Bobby, han är så fiiin!! Som alltid bjuder du på fina bilder, underbart❤️
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det har blivit lite tunt med promenaderna, men kanske kommer jag igång igen. Det är ju då som tankarna flödar! Kram

      Radera