Translate

onsdag 14 augusti 2019

Minialbum

Innan vi åkte ut med husbilen jobbade jag med ett minialbum som jag aldrig kunde visa. Det är till svärsonen Jonas 50-årsdag. Han fick den i lördags och jag tror att han blev glad, han har nog hunnit titta i den nu haha! Under kvällen såg jag en del som tittade i den och även kommenterade till mig, det var roligt.


Första sidan, jag visar bara några sidor, det var många sidor och mycket instoppat. Själva albumen har jag gjort med dubbla sidor att stoppa in andra sidor i, ibland var det två.



Mycket foton, både gamla och nya, jag försökte fånga alla hans intressen och resor, från barn till 50 år, familj och vänner.



Det är roligt att göra minialbum och jag tänker alltid att jag ska göra fler, men det blir bara när det är något särskilt. Numera är det andra album som är vanligast, Travellors Notebook, Life Crafted pärmar och annat. Jag har stannat i utvecklingen haha!

7 kommentarer:

  1. Vilken glädje för dem som får ett sådant album. Tänk att ta fram ett sådant när de sitter på "hemmet" och minnas tillbaka. Fantastiskt. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulla! Ja det är då på "hemmet" som allt ska hända, allt det som vi inte hinner nu! Kram

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Fantastisk vilket jobb du gjort❤️ Vilken fin gåva!!! Du är grym! Kram❤️

    SvaraRadera
  4. Han blev himla glad! /Mia

    SvaraRadera