Translate

onsdag 14 augusti 2019

Vattenskador

Idag tog vi tag i allt från vårt källarförråd, det kunde inte stå i gångarna längre och det var bara lite vatten kvar i förrådet. Vi fick en uppfattning av vad vi får kasta, inte kul, det var mer än vi trodde. Vi hade både våra vandringsryggsäckar och två kabinväskor stående i sopsäckar, men de var fulla av vatten. Det är ju inte rent vatten precis så det är bara att kasta. En kabinväska var ny. I två av våra tre resväskor hade vattnet trängt in. Tre banankartonger med diaboxar var det vatten i och de får vi kolla senare. Det var också tre slipmaskiner och en generator. En dörr som hör till lägenheten var förstörd så jag ringde och frågade vad vi skulle göra med den. Han föreslog att vi skulle slänga den i en container som de hade på en gård några fastigheter längre bort. Vi fick fylla bilen och köra bort och slänga allt där.


Ikväll lyckades jag slänga alla bilder som jag tog senare idag med min Sonykamera, men jag kan bjuda på lite makrobilder från Nikonkameran. Jag tog en liten promenad i stan och var in i Siöcronaparken.















Jag har fortsatt baka idag, den första kakan imorse så den blev fotad.


Enkel äppelkaka med kardemumma. Jag skar upp den i bitar innan frysen så vi provsmakade och den var god. Jag stekte äpplena först i smör och rörsocker.
Jag bakade också ett glutenfritt alternativ, Muffins med mandelmjöl och det fotot försvann!

2 kommentarer:

  1. Så eländigt tråkigt med följderna av översvämningen. Hoppas ni får hjälp från någon försäkring oh från hyresvärden. Otroligt vackra foton! Trist när man lyckas radera foton🙈😰 Den har man ju gjort...
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ibland krånglar både väder och teknik haha! Vi får väl se vad det blir för ersättning, det blir från hemförsäkringen isåfall. Kram

      Radera