Translate

torsdag 19 november 2015

Bröllopsdag

Harald och jag har bröllopsdag idag, vi brukar inte fira den på något särskilt sätt, men ibland behövs alla tillfällen till att få fira. Tja, fira och fira, vi gick bara ut och åt lunch, men alltid något. Vi har inte bara vår 27-åriga bröllopsdag utan vi blev ett par samma dag för 33 år sedan så det är liksom dubbelt upp. Det var ett riktigt skitväder dagen vi gifte oss, snöstorm så vi kom försent till vigseln och det var riktig kaos.


Så här mycket snö var det i Helsingborg, vi gifte oss i Rådhuset där. Det är nästan svårt att föreställa sig denna varma höst.


Imorse var jag på vattenpilates, idag var det väldigt roligt, lite mer action. Det bästa med aktiviteten är att det är olika program varje gång så det blir aldrig tråkigt och förutsägbart, gillar jag!
Efter det åkte Harald och jag till Jonstorp och Tunneberga gästgivaregård för att äta lunch där. Det var många år sedan vi var där och tänkt göra det länge så det blev ett bra tillfälle. Miljön är verkligen fin där, maten var väl sådär, men helt ok.



Riktigt gammaldags skånsk känsla är det och nu var det också lite julstämning.




Salladsbuffén var nästan godast.






Vi åt dagens lunch och jag tog ärtsoppan medan Harald åt en oxstek. När jag ätit från salladsbordet och ställt bort min tallrik bad servitrisen mig att ta besticken och använda dom till pannkakan! Det kändes inte riktigt ok även om jag inte är fin på det, fick slicka dom rena. Förresten kokar man väl inte morötter i ärtsoppan, blev lite syrlig smak? Nu låter det gnälligt, men vi var jättenöjda.


Jag passade Alva och Alice en stund senare på eftermiddagen, alltid kul.


Vi lekte med lera, det tycker även jag är roligt.


En layout också idag, den är till Let´s Get Sketchys senaste veckoskiss, en jättefin skiss.



Vit CS med stämplad acrylfärg med ett acrylblock (tack för påminnelsen Anna), gul mistspray och lite stjärnstämpling och pilar. Några bitar washitejp, stjärnor och enamel dots. Texten ungefär Varför kan det inte var bara lagom? Barnbarnet Rasmus har haft många olika hårkollektioner och detta är några av dom, lite mittemellan hade kanske varit bra, haha!

16 kommentarer:

  1. Haha, vilken cool layout! Jösses, 27 år ... stort grattis! Det var en riktigt rolig vigsel. Morfar stod och gjorde grimaser så att jag inte kunde låta bli att skratta hela tiden:)

    SvaraRadera
  2. Börjar med ett stort GRATTIS!!! ♡ Sen ett stooort WOW!!!! Jag bara gapar, en galet läcker LO!!! Jag vill också kunna göra som du :-) Gillar allt!! Tack för en rejäl dos av input!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, du kan ännu bättre så det så! Kram

      Radera
  3. Wonderful job with the sketch. Thanks for playing at LGS.

    SvaraRadera
  4. Love, love your background and colours!!! Thanks for joining our challenge at LGS :)

    SvaraRadera
  5. Fina bilder på er och vilken skillnad på väderlek då och nu. Harald med en cigg i näven, ingen vanlig syn i dag på bilder och jag vet ju att han inte röker numera. Jag slutade nog röka vid den tiden eller tidigare, kommer inte ihåg. Maten på Tunneberga säger de som ätit där är inte vad det har varit och din ärtsoppa tycker jag inte ser god ut. Rasmus skaffar kanske snart långskägg som verkar vara inne nu? Rasmus är i alla fall lika rar och go hur han än ser ut och varje gång han kör förbi oss och han ser oss på balkongen eller i något fönster vinkar han så glatt. En avslutning på dagen med barnbarnsbarnen är ju hur kul som helst. Vår dag är i dag med Clara. Önskar er en fin helg. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nej du, det där med rökningen har verkligen ändrat sig, det var ju inte klokt som det var förr. Ja, jag tror inte att vi kör dit igen, Tunneberga alltså, synd för det är väldigt fint där. Det skulle inte förvåna mig om Rasmus kommer i långskägg, det har ju alla dom där grabbarna, blir en ny scrap då haha! Hoppas ni haft en fin dag med Clara och får en trevlig helg! Kram

      Radera
  6. Beautiful page!!!! Thank you for joining us @LGS!

    SvaraRadera
  7. Beautifully done! Thanks so much for joining us at LGS!

    SvaraRadera
  8. WOW this is a fantastic take on the sketch. ! Amazing background work and LOVING the colors !! Thank you so much for joining us at Let’s Get Sketchy :-)

    SvaraRadera
  9. Love this page, great take on the sketch and love the background work. The little pops of yellow are awesome, thanks for joining us at LGS

    SvaraRadera
  10. Great page!I love the background work...Thanks for joining us at LGS:)

    SvaraRadera
  11. Love your page and the background is beautiful! Thanks for joining us at LGS :)

    SvaraRadera