Translate

fredag 20 november 2015

Fredag

Som vanligt undrar jag var denna dagen tagit vägen? Jag börjar med en layout som jag gjorde klart imorse. Den är till Scrap The Girls novembertävling. Det är denna skiss



Jag använde bakgrundspapper från American Craft, ett tårtpapper och jag stansade ut cirklar och tags av ett rosa vellumpapper. Lite av mina älskade knappar, kanske inte så inne längre, men jag gillar det, jag klippte ut en smal remsa av ett band som jag knöt i en knapp. Några löv, andra dekorationer och de fina bokstäverna från mitt månadskit från SC. Foto på nyaste barnbarnsbarnet Evy.

Jag hinner inte med promenaderna utan fick ta cykeln till barnbarnsbarnen Alva och Alice för några timmars passning.



Lek i lekrummet på ovanvåningen en stund innan leran kom fram idag igen. Blodpudding till lunch då jag sprang hit och dit och matade på order. Det var kul tyckte dom. 

Hem och började på middagen till barnbarnen Amanda, Ebba och Wille som kom och åt. Nu är jag så rörig så det blir inga bilder, å andra sidan har jag inget bra internet ikväll. Jag gjorde iallafall en god middag, ett bra recept på köttfärslimpa med en god sås, http://www.ica.se/recept/farslimpa-med-timjangraddsas-717594/ Jag hade plötsligt ingen timjan och tog dragon istället i såsen, jättegott och för barnens skull silade jag bort löken när såsen hade kokat klart, dom gillade den. Till efterrätten gjorde jag denna, http://www.recept.nu/leila-lindholm/efterratter-och-godis/agg-och-mejeri/leilas-underbara-chokladpudding/ Den var lite mäktig, men god.



Vi gick hem till Sandflyget och nu sitter jag här inbäddad i två filtar i deras kalla hus och skall sova här inatt.


9 kommentarer:

  1. Ååååhhhh!!! Ljuuuvligt!!! Det här är så vackert Christel!! Bara njuuuter :) Och grattis också till din Featuring hos Challenge YOUrself !! YAY!! Har gjort en LO idag inspirerad av dig med cirklar... blev inte alls så bra som när du är i farten...Men men..:) Får se om jag får upp den imorgon på bloggen :) Hoppas du hållit dig varm i natt trotsdet kalla huset ;) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, jag blir alltid så glad. Ja det var ju kul med Challenge YOUself, jag hade inte sett det, så en glad överraskning. Och, du, vilken fin layout med cirklar du gjort, du kör om mig med hästlängder. Och, varm, neeej! Kram

      Radera
  2. Hoppas du fick det varmt under täcke och filtar i natt. Ha en go helg! Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, du hyfsat, men när jag skulle gå upp........ Kram

      Radera
  3. Medan vi andra njöt av spa och varma pooler:)

    SvaraRadera
  4. This is such a beautiful layout, I love this adorable photo. Thanks for joining us at scrap the girls

    SvaraRadera
  5. What a sweet page!! I love all of the pretty details!! Thanks so much for joining us at Scrap the Girls!

    SvaraRadera
  6. gorgeous page, thanks for joining us at STG ♥

    SvaraRadera