Translate

lördag 7 november 2015

Fingrar kan

Denna helgen är det hantverksmässa här, den heter Fingrar kan och är trevlig att gå på. Det är olika år från år vad som finns, mycket fint, men också mycket som inte jag gillar. Jag gick dit med min syster och först gick vi till Lager 157 för att köpa tröjor som de sålde för 30 kr/styck.


För första gången tog de inträde, 20 kr och det var en lång kö.En sån här köpte jag, ett härligt material som man kan knyta som ett pannband eller runt halsen.
Anita köper choklad, det är både ätbart och annat på mässan, det mesta är lokalt
Jag köpte ett bröd också och det var allt.


Vackra fat.Det var mycket ull av alla de slag, jättefina saker.Dessa dockorna är så verkliga så att det nästan blir skrämmande.


När jag kom hem bakade jag Finska pinnar, glömde fota dom och vi hjälptes åt med middagen. Favorit idag, isterband med potatismos och lingon.


Jag har gjort klart en layout till Lastning Memories denna månaden. En utmaning där man ska lista 5 saker att vara tacksam över. Min scrapvän Anna är gästdesigner där och min layout blev lite lik hennes så hon har inspirerat mig.


Papper från American Craft och lite olika tags. Foto från Bermuda när vi seglade hem 2010. Efter 1 år utan att ha sett grönt gräs njöt jag så av att ligga och känna doften. Det var också mycket hemlängtan till familj, vänner och naturen. Därför tyckte jag att detta fotot passade till denna utmaningen.

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig layout!

  SvaraRadera
 2. Vilken mys dag du verkar haft!! Sånt saknar jag ibland när vi bor som vi gör en bit från en stad. Dessutom verkar det ju finnas hur mycket fint och mysigt som helst i Höganäs :) Helt underbar LO och jag tycker nog att du gjort den till din egen jag men blir glad och stolt om jag kunde inspirera dig. Bakgr. pappret är så snyggt och jag gillar alla tagsen också!! Snyggt att rada upp dina FEM saker på fotot!! Och det "thankful" ordet, sååå fint!! Vore enklast att jag gillar ALLT ;) Så roligt att du är med och tolkar hos LM då jag är gäst där :) KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag älskar "min" stad! Tack för dina som vanligt glada snälla ord. Det funkade ju till sist att ladda upp den. Tack för hjälpen! Kram

   Radera
 3. Love your layering of the tags....and your list of five things! Amazing layout! Thanks for playing along with Lasting Memories Scrapbook Challenges!

  SvaraRadera
 4. What a beautiful page! I love the background, the tags and the cute way you listed your faves on your picture. Great layout for the Lasting Memories challenge.

  SvaraRadera
 5. So neat that you were inspired by Anna to do this layout! We are thrilled to have her deisgning with us this month at Lasting Memories. I love your layout and the way you've listed everything .. thanks for joining us at Lasting Memories!

  SvaraRadera
 6. I love this gorgeous layout! The layered tags are the perfect accent! Thanks so much for playing along with us at Lasting Memories!

  SvaraRadera