Translate

lördag 28 november 2015

Full fart

Full fart idag, jag var med och hängde foto till Julsalongen på Biblioteket, det var roligt. Jag hade bestämt mig för att ha några Höganäsbilder som tema och när jag hängt dom tyckte jag inte dom var bra. Alla de andra i klubben har mycket finare foto och jag undrar vad jag gör där. Kan det ha med mitt sinnestillstånd att göra? Även om en del tycker jag har fina foto här på bloggen så står dom sig inte i sammanhanget. Men, nu hänger dom där och gå gärna ner och titta om intresse finns för foto.


Det är alltid full uppslutning av alla.


Stilstudie på en upphängning.


Vi hängde också upp en del gamla foto som hittades när vi fått ett förråd.En av flera fina upphängningar.


Jag fortsatte direkt till Kullagymnasiet som hade öppet hus för alla intresserade och jag hann precis innan det var slut. Dotter Mia tog hand om mig och visade en del av allt fint. Vilken aktivitet bland elever och lärare! Är det någon gång jag sörjer att jag blivit gammal är det när jag kommer till dessa miljöer, att lära nya saker, se all entusiasm hos alla, jag blir glad av det.


Barnbarnet Jonathan som är mattelärare där gjorde glass med hjälp av flytande kväve.
Teknikprogrammet (tror jag) tog blodprov på folk för att fastställa blodgrupp, dom hade roligt. Här är det Mias tur, hon är svensklärare här.


Vi gick till Form och Bildrummen, tycker jag är roligt och där hände också en del.


Här fanns också teknik på samma våning.


Harald följde sedan med mig till Mölle med bilen, det var julmarknad i gamla stationshuset där.Här fanns det mandelmusslor och gorån.


Jag tyckte väl inte annars att det fanns så mycket, men nu har jag varit där som jag tänkt varje år tidigare.


Som vanligt blir det en layout också idag, den är till Picture This och där ska man använde 1 photo + cardstock + guld. Det är sådär lagom mycket att förhålla sig till.


Vit cardstock, lite olika mönsterpapper, symaskinssöm, några dekorationer och lite guld som det ska vara. Jag tycker lejonet är lite för skarpt i färgen här, inte riktigt så i verkligheten. Foto på barnbarnsbarnet Alice.

7 kommentarer:

 1. Roligt att du kom och hälsade på hos oss! Det var naturvetenskapselever som stack i fingrarna:)

  SvaraRadera
 2. Åh!! vad mycket spännande och roligt du hittar på och gör kära du!! Så glad jag är att du tar mig med på iallafall några av dina äventyr :) Och en sådär ljuvlig layout du gjort!! Ljuva färger och så snyggt med chevron mönstret är väldigt svag för det :) Och söta fina lilla Alice!! Guldet håller ihop allt så snyggt!! Du är så träffsäker i alla placeringar min vän. Apropå dina foton så är det helt säkert din sinnesstämning och din självkritik som talar, för även om jag inte är något fotoproffs så VET jag att du har hängt dit alldeles suveräna foton!! Klart slut :) Ha en bra söndag imorgon nu!! KRAM Anna <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina glada uppmuntrande kommentarer som du helt oförtröttligt ger mig. De betyder en massa ska du veta. Kram

   Radera
 3. Adorable, carefree layout. Thanks for joining us at Picture This!

  SvaraRadera
 4. What a sweet fun layout! It is so cute! Thanks for joining us at Picture This!

  SvaraRadera
 5. So adorable and sweet! Love the little pink lion too. Thanks for joining us at PictureThis!

  SvaraRadera