Translate

torsdag 5 november 2015

Ridning

Idag fick vi skjutsa barnbarnet Amanda till hennes ridning på Söderåsens Forsgård. Innan dess var det vattenpilates på förmiddagen. Idag var det skitsvårt, jag höll verkligen på att sjunka ordentligt, jag tror att jag blivit av med mina magmuskler och kan inte hålla styr på kroppen. Jag som nästan trodde att jag fattat det hela.


Jag och syster Anita cyklade ut till sporthallen som vanligt trots regn och höstrusk.


Innan jag cyklade iväg bakade jag en äppelpaj till Mia som hon beställt, lite stressigt blev det och jag glömde fota.


Hanna messade och frågade om jag ville komma in en stund till dom så det gjorde jag efter sporthallen. Så roligt att träffa dom igen och jag fick två armband som snabbt tillverkades.Harald och jag åkte först till Ängelholm och hämtade Amanda på gymnasieskolan där. Vi fortsatte till Forsagård som ligger så vackert vid Söderåsen. Där har dom ridning för funktionshindrade och det var så roligt att vara med.Amanda är jätteduktig och tycker det är så roligt. Riktigt kul att äntligen få vara med och se hur hon fixar allt kring detta.Jag fick hjälpa till att borsta hästen före ridning.


Amanda rider Vidur denna dag.Tyvärr blev det mörkt och svårt att fotografera. Vi gick med hela rundan och fick en rejäl promenad, underbart vackert.

Avslutar med dagens layout, den är till Scraphusets novembertävling som är en lift, alltså att utgå från en layout.


Denna skall jag efterlikna och jag vet inte riktigt om det blev så, men på ett ungefär kanske.


Jag använde också vit CS som bakgrund och placerade allt på samma sätt, marint motiv fast sedan vet jag inte riktigt. Jag gillar inte den, blev inte som jag tänkt alls, det som förstörde enligt mig själv att färgplopparna som blev alldeles för turkost istället för blått. Jag använde sugrör som har blivit populärt för första gången. Nu kan jag använda scrapvännen Åsas ord, En ful layout är också en layout! Foto på maken Harald med hans dotter Maria.
5 kommentarer:

 1. Fantastiskt ... hur hinner du allt? Dygnet har ju bara 24 timmar! Gunnel

  SvaraRadera
 2. Jag är väl ohjälplig kanske men jag gillade din LO direkt, den är frisk och fräsch och GLAD!! Tycker visst dom turkosa färg plopparna passar, du har ju liknande toner i "&" och remsan med chevron pilar under fotot och även i ett av mönsterpappren. Men du är väl lika som mig även här kanske , allt dör själv kritisk!! Tycker du gjort utmaningen superbra! OCH!! Du måste lova mig att ge dubbel skisserna EN chans till ;) Du gjorde den sååå bra och det var ju inte bara jag som tyckte det såg du ju :) Trevlig och skön fredag på dig kära du! Kram Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska ju vara FÖR och inte DÖR.....:/

   Radera
  2. Tack, ja haha, dom fick jag ju pilla dit! Det är svårt att motstå dig Anna, så jag får nog försöka igen, kram

   Radera