Translate

måndag 2 november 2015

Måndag

Som pensionär är det härligt med måndagar, då blir det liksom vanliga dagar och det är bäst. Imorse gick jag en promenad mellan tvättstugebyte. Det har varit ett riktigt grått höstväder hela dagen, men fortfarande milt.


Ingen sikt här inte.




Har någon glömt nycklarna?


Lerbergsvägen



Så var det dags igen med denna soppa och idag åt jag favoriten, Het nudelsoppa, det är den bästa viktväktarsoppan.


Som vanligt får det bli en layout, idag är det My Creative Sketches och deras senaste skiss.



Ojoj, lite ovanlig för mig, gillar ju inte när det blir liksom rörigt. Men, ibland kul att föra något lite mer "tokigt". Det häftiga bakgrundspappret är från SC som jag målat lite på med gesso, ett runt wellumpapper,  några andra mönsterpapper och dekorationer. Foto på barnbarnsbarnen Alva och Alice. Familjen kom hem igårkväll efter 14 dagar på Teneriffa och jag längtar efter att träffa dom.

5 kommentarer:

  1. Man blir så glad över din layout!

    SvaraRadera
  2. Tänk att även gråväder är vackert ibland!! Menar du att du FORTFARANDE håller på med denna 5:2 diet?!! Du kan ju inte ha något kvar att tappa längre! ? Håller med Marie , den LOn gör en glad!! Bg pappret är så häftigt, MUMS!! Vellumet lugnar ner och guldet håller ihop det hela. Du kan du.. och visst är det roligt att ibland ta en sväng utanför ramarna :-) Tack för idag kära du!! Kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, dom där kilona går inte så fort att tappa, särskilt inte när jag frossar vissa dagar. Tack för glada ord, jag gillade också direkt bg pappret, men det är svårt att scrappa med utan att det blir rörigt och för mycket, men, men, kul iallafall! Kram

      Radera
  3. Adorable photo. Love how you used the sketch. Thank you for playing along at MCS

    SvaraRadera