Translate

måndag 9 november 2015

Måndag

En blank dag på vår tavla och jag tänkte ägna mig åt scrapbordet och få gjort en del layouter. Först en promenad för att mjuka upp musklerna som trilskas med mig.


Vad konstigt det var idag, alla lövträd hade tappat sin löv efter stormen  under helgen. Dessa hade bara alla sina röda bär kvar och det är ju dom som ska föda fåglarna i vinter.Kommunbilen stannade och ut gick två "gubbar" Ska ni ta palmerna nu? undrade jag. Nej, dom skulle  bara kolla om rampen låg kvar. "Den får nog tas bort innan nästa storm och palmerna får tas hand om" (det är nog redan försent). 


Mycket tång nu, sandstranden får väl vänta nu.


Det blåste fortfarande en del.


Jag fortsatte ut till Lerbergets hamn.
När jag var hemma igen ringde Harald och sa att jag skulle komma ner till båten för vi hade besök. Jag tog cykeln dit och det var seglarvännerna Ulla och Ronny som är hemma i Halmstad från Spanien där de har sin båt.


De bjöd på lunch på Bryggan i hamnen och vi hade trevliga timmar med mycket prat.


Jag åt strömming och Harald lasagne, gott. Jag hade börjat en fastedag, men fick avbryta den.


Precis hemkommen kom vännen Margareta och vi tog en fika tillsammans, jättetrevligt.


Till slut blev det ändå en layout klar. Den är till Scrap the Boys novembertävling.Den här var kul att göra, jag använde vit CS med mist och stämpling samt mönsterpapper från Studio Callico och lite olika dekorationer. Foto på barnbarnet Wille sommaren 2014 med ett enormt kakfat. Han åt inte hela själv, men skulle nog kunnat.

9 kommentarer:

 1. Hej! Tack så mycket för det jag vann i "veckans nya skiss", det kom idag, ska bli kul att använda det , kanske till nästa skiss....det räcker till flera säkert.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du uppskattar det och hoppas få se "grejorna" på dina layouter! Kram

   Radera
 2. Så bra att era vänner dök upp så du fick äta mat :-) Apropå äta, vilken underbar LO med en härlig kille :-) Så läckert med det blå färg stänket på bg. Snygg komposition och mysiga detaljer. Du bara levererar!!! Tack!! Kram Anna :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, fick ta den dagen idag istället! Det blev nog lite för starka färger utifrån bilden, får erkänna att jag glömde kolla den allra först och var helt inne på det där med glupskheten! Tack Anna, kram

   Radera
 3. Awesome take on the challenge and such a fun pic of your boy with the HUGE plate :) Thanks for playing along at STB!!

  SvaraRadera
 4. Hello Christel, I like your awesome layout !!..Thanks for joining us at STB....Have a nice day..

  SvaraRadera
 5. Love the blue and orange together and a fabulous photo. Thanks for joining in with the challenge at STB.

  SvaraRadera