Translate

onsdag 4 november 2015

Quiz

Idag hade jag städning och strykning hos dotter Mia så det tog en stor del av dagen. Ikväll hade vi en trevlig quiz på restaurang Glöd som vi numera är med på en gång i månaden. Det är så trevligt att få tillfälle att träffas även om det är svåra frågor. Idag hade vårt lag 4 rätt av 20 frågor, mycket gissningar och de flesta är alltså fel. T ex vad betyder maträtten Ossu Bucco på svenska? Rätt in i munnen, det visste väl alla?


Först träffades vi hemma hos vännen Ame, en trevlig timme, åh vad jag är glad över våra gamla vänner.


På plats på Glöd var Mia och Jonas med bror Niclas och fru Camilla.Harald och jag tävlade tillsammans med sonen Andreas och fru Ulle.


Här tävlade de andra.


En layout som vanligt denna dag, en dubbellayout för första gången. 
Det är ScrapMuch? som varje månad har en sådan skiss.        Jag blev jätteirriterad, första och sista gången kan jag säga. Det var liksom stökigt att få ihop en dubbel, jag glömde att jag skulle mönsterpassa så det blev nog inte riktigt en dubbellayout och sedan klabbade det mesta. Sammanhängande var iallafall att fotona är av barnbarnsbarnen Alva och Alice när de lekte tillsammans, köpte fika i affären och bjöd på det. Vit CS med färgkladd, mönsterpapper från American Craft och lite olika dekorationer. Texten är med underbara, vad säger man? genomskinliga bokstäver som jag fått med senaste kitet från Studio Callico. Ja, ett försök iallafall.

13 kommentarer:

 1. Oh how pretty, such gorgeous colors and patterns, love those alphas too! Thanks for joining us at ScrapMuch?

  SvaraRadera
 2. WOW!!! så läcker dubbel LO !!! Meeera!!! Jag tok gillar den :) Du har följt skissen men gjort den till din vilket jag tycker är svårt med dubbla LO, jag blir väldigt slavisk men du har gjort det så BRA!! Absolut INTE sista gången, PUNKT !!! Det var ju första gången hur ska man då kunna tänka på allt som mönsterpassning och det ser jättebra och sammanhängande ut ändå. Håller med Laura, bokstäverna är super mysiga. Topp Betyg från mig!! :) Tack<3 Och jätte roligt att du delar med till oss på ScrapMuch? Och NEJ, jag viste absolut inte vad Ossu Bucco betyder på svenskaheller ;) Tack för en trevlig stund med morgon kaffet. KRAM <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, haha, jag var vansinnig! På samma gång gjorde jag en annan layout som jag inte heller blev nöjd med sååååå vansinnigheten bidrog nog där...., kommer ikväll. Kram

   Radera
 3. Great double page! I love how you made the sketch work for you! Thanks for sharing with us at ScrapMuch?

  SvaraRadera
 4. Great colour combo - such a fun combo of photos and paper! Great take on the sketch
  Thank you for joining us at ScrapMuch?

  SvaraRadera
 5. Wow, Cristel! What a beautiful layout! I love the happy colours, and those transparent letters are wonderful!
  Thanks for joining us at ScrapMuch?! :o)

  SvaraRadera
 6. What a lovely layout! Thank you so much for playing along with us at ScrapMuch?

  SvaraRadera
 7. I love those alphas! and the entire layout is so playful! You did an excellent job with this and they are beautiful girls! Thanks for inspiring and sharing with us over at ScrapMuch?!

  SvaraRadera
 8. Vilken härligt pigg layout, eller layouter kanske :-) Jag blir glad av att titta på dom. Tycker du lyckades bra med ditt dubbellayout-försök. Jag har provat ett par gånger men aldrig lyckats slutföra.... Tack för att du tävlar med oss på ScrapMuch?!

  SvaraRadera
 9. What a fun, colorful layout! Makes me happy looking at it. :)
  Thanks for joining us at ScrapMuch?!

  SvaraRadera
 10. Your color choices here are so happy and bright! Thanks for playing along at Scrap Much? !

  SvaraRadera