Translate

fredag 13 november 2015

Sköna fredag

Idag börjar jag med scrapbookingen. Ibland tänker jag att jag får sluta med detta, fast dom tankarna ger vika snabbt, vad skulle jag då ta mig till? Jag inbillar ju mig iallafall att familjen uppskattar det och kommer att minnas mig. Vad sjutton är det för tankar som ploppar upp? Lägg ner!!
Jag skulle göra en layout till ARTastic Challenge Blogg och till deras novembertävling som är en fin bild. Jag gillar verkligen deras utmaningar med bilder så man verkligen får tänka till.


Denna gången tänkte jag verkligen och eftersom jag inte är någon "blomscrappare" tyckte jag att jag var smart när jag istället valde papper i bildens färger. När jag var klar läste jag vad som stod, ANVÄND BLOMMOR. Jaha, jag blir vansinnig på mig själv, sedan försökte jag rädda den med lite vita blommor, man kan skratta ihjäl sig.


Vit CS  med lite färg och papper i trianglar från Bella, sådär rörigt som jag egentligen inte gillar, varför envisas jag? Jag kan ju låta bli och visa misslyckade layouter, men det kan ju också vara roligt. Foto på barnbarnet Ina som precis börjat på en musikgymnasieskola i Helsingborg.

Idag gjorde jag en ny layout till tävlingen, en snabb en med BLOMMOR, sådeså.....


Vit CS med en sån där genomskinlig plastsida från Studio Callico ovanpå. En fin text och lite extra BLOMMOR. Foto på barnbarnet Ellinor och hennes Johan från deras bröllop 2014.

Jag gick en promenad i höstvädret idag.


Jag var på presentjakt som vanligt och gick till Saluhallen och njöt av utbudet.


En för mig ny sort av ranunkel som jag gillar.



Jag besökte den nya Blomsterhandeln på området som var stängd senast. Den är fin.






När jag kom ner till havet och badet var palmerna äntligen borta och trägången ihopsamlad. Det blåste en hel del, men syns inte så mycket på havet.




Jag handlade hos Maria Grant, favoritbutiken och fick en hel strut med choklad av henne som fredagsmys. Och vi myser ikväll, ätit tacos och druckit ett glas vin. Vad allting smakar gott efter en fastedag.



I helgen är det redovisning av en fototävling som Höganäs Fotoklubb står för och det är utställning och redovisning på Biblioteket på söndag. Vi kommer att sälja mackor med dricka så långt det räcker så välkomna alla som är intresserade. 

Ha en riktigt bra helg nu alla!

9 kommentarer:

  1. These are BOTH really beautiful pages, Christel. Thank you for joining in with us at ARTastic. The photos are wonderful too. Thank you for sharing.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you so much, I am so happy that I did a new one haha!

      Radera
  2. Håller med Deb jag!!! Men tvåan är en klar favorit!! Så läckert papper och det blev tufft och ändå blommigt med lite romantik!! och färgerna är ju "spot on" :) Och Du ska ABSOLUT INTE!! sluta med scrap!! Som du säger så bevarar du värdefulla minnen för framtiden. Och tänk på mig då, hur ensamt blir det inte då för mig ;) haha!! Dessutom är du så otroligt duktig så du bara måste fortsätta, end of discussion! Underbara foton från saluhallen också, jag är allt bra avis på dig där :) Ha en skön lördag :) Kram Anna ps. nu ska jag skriva och publicera "din" VS... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. glömde ju att tacka för att du delar med dig med oss på ARTastic <3

      Radera
    2. Tack Anna, ja jag blev ju själv nöjd med den sista iallafall. Jag kommer inte att sluta, det är bara tankar som poppar upp, du vet, när inget blir som jag vill och jag inser hur mycket tid jag lägger på detta. För det mesta är jag så glad över hobbyn och alla scrapvänner jag får kontakt med. Kram

      Radera
  3. Beautiful take on the challenge at ARTastic, thank you for sharing with us
    Mary

    SvaraRadera
  4. Beautiful work Christel. Thank you for joining the challenge at ARTastic.

    SvaraRadera
  5. Beautiful page. I love the black and white background with the pops of colourful flowers. Very effective. Thank you for joining in with our challenge at ARTastic.

    SvaraRadera
  6. Oh dear! Well, all I can say is that you've got that photo scrapped now so that's a GOOD thing, right? LOOOVE your second 'take' on our challenge...you've used such lovely happy flowers on your page!!! Fabulous. And the FOOD PHOTOS....yuM!!!!

    SvaraRadera