Translate

fredag 27 maj 2016

Fredag

Sommarvärmen fortsätter och vi hänger inte med, vi kunde ju segla, men, nej då är det tvättdag och hur viktigt är det egentligen? Jag har märkt att jag har svårare att ställa om när jag planerat något. Nu har vi tänkt segla på måndag och hoppas att vädret håller i sig. Imorgon ska vi ha en visning av båten,  jag får sådan ånger och osäkerhet över om vi gör rätt och tänker, ska jag aldrig få segla mer? Åh, vad det är svårt att veta.

Idag tog jag iallafall en morgonpromenad.

Strandtriften blommar (tror den heter så)


Det börjar bli trångt på campingen.


Lite dråpligt detta, gubbarna kom en efter en med sina motorgräsklippare från husvagnarna och klippte gräset. 


Jag gick upp i skogen för att plocka liljekonvaljer, de är nästan på sluttampen.
Jag såg en häger idag, men hann inte fota förrän den flög iväg och då visade det sig att det var två hägrar.Jag cyklade ner till båten en stund, Harald fixar en massa hela tiden, det är alltid något som behöver göras. Jag hade en skön stund med min bok och när ögonen föll igen larmade tvättstugeklockan. Barnbarnet Sanna kom och provade sin balklänning så att jag kan göra den klar och jag fick en liten pratstund med henne.


Till middag blev det pizza, för första gången har jag köpt ett pizzakit och med överbliven köttfärssås, champinjoner och ost blev det riktigt gott. Enkelt att göra också. Jag är annars inte så mycket för halvfabrikat, men detta gillade jag.

Layout idag är till Scrap Our Stash och deras andra utmaningen denna månaden.


Jag valde den rosa färgen i första kolumen, gul färg i den andra och papper från October Afternoon i den tredje.


Vit CS med miststänk, mönsterpappren är alltså från October Afternoon, det är lite äldre papper, förr var jag väldigt förtjust i den tillverkaren, men sedan har det kommit andra favoriter. Det var roligt att använda dom igen. Vimplarna har jag klippt ut från American Craftpapper. Pl-kortet är från Studio Callico och den fina guldtexten har jag fått av min vän Anna. Ett äldre foto på barnbarnet Ebba.

12 kommentarer:

 1. Underbara sommar!! Härligt att få njuta av den hos dig iallafall :) Och tack för en härlig inspirations layout till den här utmaningen! Har klurat på den och inte kommit igång men nu blev jag sugen att testa. Den här layouten är så inspirerande med en massa läckra detaljer. Hoppas jag hinner pyssla imorgon nu... Sov gott! Kram kram Anna ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag ser fram emot din tolkning där! Kram

   Radera
 2. Gorgeous page! Thank you for playing along with us at SOS! X

  SvaraRadera
 3. Wow, I really love the colors on this fabulous layout! Thank you for joining us at Scrap Our Stash!!

  sharla~ May guest dt

  SvaraRadera
 4. What a pretty layout. Great take on the sketch challenge. Thank you for joining us at Scrap Our Stash.

  SvaraRadera
 5. Beautiful page! Love the bright colors that coordinate so well with your photo. Nicw work with the sketch + stash challenge. Thanks for joining us at SOS!!

  SvaraRadera
 6. Love your bright cheerful page! Wonderful take on the challenge! Thank you for playing along with Scrap Our Stash!

  SvaraRadera