Translate

söndag 22 maj 2016

Söndagsvila

Ja, nästan iallafall, jag stack emellan med svärsonens strykuppdrag.  Men, då fick jag en trevlig fika och pratstund också. Vi hade egentligen tänkt premiärsegla idag, men vad händer då? Det blåser och är inte alls inbjudande. Jag har dessutom tappat sugen lite, inte helt ovanligt efter en sådan intensiv dag som igår. Ansiktet och näsan blir bättre och bättre dag för dag nu och skönt är ju det. Tyvärr inte ögonen, men nu ska jag inte tjata mer om dom.


Sådär skön samvaro utan konstigheter.


Och Alva och Alice lekte för fullt. Och Jonas tyckte jag tog för lång fikapaus haha!


En sväng ner till båten och Harald, men det var inte så behagligt så jag cyklade hem igen. Då träffade jag glassätande turister.


En layout idag, denna har jag gjort till In the Scrap och deras majskiss.Det blev en lite annorlunda layout för att vara mig, ett mönsterpapper från Studio Callico som bakgrund och sedan inte mer papper utan ett PL-kort, texter, några flair och guldstjärnor. Det känns som något saknas. Foto på barnbarnet Wille och jag tyckte pappret var så bra till honom.

2 kommentarer:

  1. Så härligt att det blir bättre med näsan OCH du får visst gnälla över dina ögon!! Du ska inte bara ge dig där när det inte funkar det du provat!! OK!!?? <3 Angående layouten så bara levererar du som alltid!! Den är så tuff och snygg, fattas inget alls. Just här är det här perfekt tycker jag. Rent och ändå en massa härliga detaljer och alla dekos sitter så fint och balanserat placerat. Härligt!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack, vad jag blev glad för det, , jag har alltid svårt när jag inte gör det som jag brukar. Vill ju gärna prova lite nytt också! Kram

      Radera