Translate

måndag 16 maj 2016

Hoppsan

Idag skulle jag till Hudkliniken för att kolla på hudförändringar i ansiktet. Jag fick en remiss dit av vårdcentralen för sådär ca 4 månader sedan och nu var det äntligen dags. Jag tyckte själv att det hade blivit bättre, men eftersom jag väntat så länge tänkte jag att jag går väl dit. Väl där var det inget mesande, läkaren tog fram förstoringsglaset efter att jag sagt att allt egentligen var bra nu. "Solskador" konstaterade hon, "det kyler vi bort". Om jag hade något särskilt för mig de kommande 1-2 veckorna skulle jag beställa ny tid när det passade. "Nejnej, jag gör det nu" sa jag i panik över att behöva boka ny tid. Hon kylde med kväve hela näsan och på flera andra ställe i ansiktet, det gjorde ooont! "Nu får du blåsor och ruvor som du inte får röra, de ska ramla av själv". Kan ni tänka er hur jag kommer att se ut? Jag hade skitont efteråt och hela ansiktet bultar, men det blir nog bra haha! Som tur var körde Harald mig, jag hade planerat för att se fotoutställningen på Dunkers Kulturhus, men där var det stängt på måndagar. Det var ju lika bra det, jag hade inte gått dit efter den behandlingen.

Nu har jag äntligen lite tid att scrappa och börjar hitta tillbaka lite känns det som. Det är iallafall roligt. Idag visar jag en layout till Lasting Memories, denna månaden har de tema All about The Photos och den senaste är Use only one photo.


Jag har använt vit cs och mönsterpapper från Studio Callico som jag stansat ut cirklar ur och sytt fast. Lite olika små dekorationer på det och ett foto på Haralds barnbarn Tilda som konfirmerades nu i april.

I eftermiddag när det värsta lagt sig gick Harald och jag till kusin Gun och Göran för eftermiddagskaffe, trevligt med en pratstund.


I Eric Ruuthsparken blommar de stora kanstanjeträden nu. Tyvärr blåste det enormt och de börjar se lite tilltufsade ut.
Jag är ibland lite sömmerska och hjälper till med olika lagningar och liknande för familjen. Idag skulle jag laga en tunn jacka där armarnas sömmar gått sönder. Det var jättebesvärligt att få armarna i symaskinen och kunna sy och det slutade med att jag satte symaskinsnålen i mitt långfinger. Rakt igen fingerblomman där den bröts och Harald fick ut spetsen med en pincett. Jäkla skit, nu har jag även ont och bultningar där. Icke att förglömma herpesutslagen som hela tiden blöder och droppandet i ögonen för att kunna se ordentligt. En aning dråpligt känns det hela.

Av någon konstig anledning kan jag inte ladda upp bilder ikväll, jag får komplettera senare. Tisdagsmorgon fungerade det igen!

13 kommentarer:

 1. Jaa du Titte...skall man skratta eller gråta..tur att det inte var melanom iallafall för att ta det positiva..!! Tycker lite synd om dig..men det blir ju aldrig tråkigt att vara runt dig...Krya på dig och försök att bara vara..Kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja mycket kunde vara mycket värre, det rättar till sig och vid närmare eftertanke hade jag ju inte behövt göra det. Tack och kram!

   Radera
 2. Kära söta min vän!! Här händer det grejer! Bra att det gick att åtgärda hudförändringarna direkt även om det är plågsamt. Gumman!!! Å så nålen i fingret♡ Nu får du ta en lugn dag och vila lite på det här men det kan du väl inte förmodar jag :) Hoppas det löser sig med fotona och att allt slutar göra ont snabbt! Tänker på dig det vet du♡ Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh vad jag gillar dina bårder med cirklar!! En jätte snygg layout som gör mig GLAD!! Härligt att det ordnade sig med bilderna!! Kram <3

   Radera
  2. Ja tack snälla Anna, omtänksamhet är en stor egenskap och den har du verkligen!

   Radera
  3. Roligt att du gillade layouten, jag är själv nöjd med den, tycker om den färgkombon.

   Radera
 3. Nu vill jag se bilder på din näsa😱

  SvaraRadera
 4. Awesome Layout :)Such pretty borders too on the layout. Thanks for playing along with Lasting Memories Tina LMDT

  SvaraRadera
 5. I love your use of the circle elements...great splash of colour! Thanks for playing along with Lasting Memories Layout Challenges!

  SvaraRadera
 6. The colors are this page are striking and really highlight the photo well! Great layout! So glad you joined us again at Lasting Memories!

  SvaraRadera
 7. Beautiful layout! I love the bright circle borders on the white background! Thanks so much for sharing with us at Lasting Memories!

  SvaraRadera