Translate

torsdag 26 maj 2016

Uppdragsdag

Alltså, jag har döpt det till uppdrag, när jag hjälper till med olika saker. Idag började jag med passning av barnbarnsbarnen Alva och Alice under några timmar och vi hann med en hel del. Först  var dom lite trötta och det blev glass i soffan.Vi gick ner till lekplatsen vid badet och fikade först. Efter att ha vält ut all dricka och jag mitt kaffe på hela kjolen så tömde jag skor mest hela tiden haha!Mellan skotömningarna hann jag fota töserna när de lekte på lekplatsen.


Så härligt att passa dom och jag avslutade med att titta in till dom en stund när mamma Hanna hämtat. Då hade barnbarnet Ellinor kommit med Evy och jag fick träffa henne också.


Jag cyklade vidare till Sportcentrat i Lerberget och städade KDFF:s omklädningsrum så var denna dagen slut. Ikväll var det medlemsmöte i Fotoklubben och vi hade bildkväll av medlemmar. Vi var sex medlemmar som visade bilder med ett brett utbud.
Vår lysande stjärna i klubben, Colinette, hon har fått med 5 foton till  Fotografiskas höstsalong. Såå duktig är hon. Trevligt möte som vi avslutade med ett kort styrelsemöte.

En layout till Let´s Get Sketchys senaste skiss.Rosa CS med lite vit gesso och papper från American Craft. En spetsbit som får symbolisera dopklänningen i fotot. Foto på mitt barnbarnsbarn Evy som döptes i helgen.

12 kommentarer:

 1. Ljuvliga sommar bilder igen♡ Vi har fortfarande samma kalla gråväder. Ska bli bättre till veckan sägs det. Blev utan kaffe du då men det såg glatt ut ändå :) Vilket mysigt foto du scrappat på Evy!! Härliga färger som lyser upp. Gillar den vita färgen på bakgrunden och TITELN!!!! Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det snart blir bättre väder hos er, här håller sommaren i sig. Tack för din aldrig sinande förmåga att muntra upp mig och motivera mig! Kram!

   Radera
 2. Ja inte kan man säga att pensionärslivet är tråkigt precis!! Alltid fullt upp och så skönt att ha det så länge vi orkar. Hoppas det håller länge. Inte trodde jag i min ungdom att det skulle vara så kul att följa barnbarnen med både det ena och andra, igår var det sommar fest på Claras förskola, (oj dessa små du nu följer är ju barnbarnsbarn). Skulle jag mot förmodan uppleva att få ett barnbarnsbarn så får denna lille/a stackare köra mig i rullstol. Du vet ju hur gamla mina barnbarn är. Jag är så glad för mitt pensionärsliv. På söndag åker jag med PRO till Bingolotto, det hade jag väl aldrig trott att skulle göra något sådant. Skall bli kul att se hur det går till. Öskar er en skön helg. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det bäst att ha fullt upp, jag är ju en aning rastlös. Visst är vi lyckligt lottade med våra familjer och nej, det där visste vi inte när vi gick yrkesutbildning tillsammans, 1963 var det väl. Ha det så kul på Bingolotto haha, får jag höra om när vi ses på stan! Kram

   Radera
 3. Love the colors! Thank you for joinig us at LGS!

  SvaraRadera
 4. This is so pretty!!
  Thanks for sharing it with us @LGS!!

  SvaraRadera
 5. Love this romantic and beautiful page!Thanks for joining us at LGS!

  SvaraRadera
 6. Så fin sida!! Kul med penseln. Tack för att du är med och tolkar våra sketcher på LGS! Njut i sommarvärmen! :-)

  SvaraRadera
 7. Wonderful page!!!! I love the design, colors, background & photo... so adorable!!!! Thank you for joining us @LGS!

  SvaraRadera
 8. Beautiful page, great colors! Thanks for joining us at LGS :)

  SvaraRadera
 9. Wow I love your page so much and wonderful take on the sketch. Thanks for joining in at Let's Get Sketchy.

  SvaraRadera