Translate

söndag 8 maj 2016

Sommar

Oj, idag har det varit varmt. Som jag har längtat efter detta också hamnar jag liksom i koma. Plötsligt vet jag inte vad jag ska göra och blir jättestressad av att jag måste vara ute, ta vara på vädret. Det är nu det är sommar! Efter att ha sovit i 11 timmar tog jag en cykelrunda för att lämna tillbaka lånade burkar och termosar. Jag fick en skön stund med kaffe och pratstund i sonen Andreas trädgård.


Andreas och Ulle i deras sköna sitthörna.


Sanna har det skönt medan poolen fylls inför sommaren.


Jag fortsatte ner i båten, Harald jobbar med att göra iordning masten inför påmastning och jag bara satte mig och läste. Vill knappast säga det, men det var nästan för varmt. På hemvägen träffade jag först barnbarnet Wille och sedan kusin Gun som satt på Hamnkrogen. Hon bjöd mig på en kopp kaffe och där var så skönt att sitta och prata en stund.
Gun väntade på sin efterrätt och hon fick en läcker sådan.

Vi bestämde oss för att ta vara på sommarkvällen och köra till Mölle för att äta pizza på Krukmakeriet. De ska ha så goda pizzor och det var ändra gången vi körde dit för att äta. Första gången kom vi för tidigt och de börjar inte servera dom förrän efter kl fem. Vi kom dit och beställde och då säger dom "nej vi har nog inte pizza idag" Vaaa? (det står på stor skylt utanför) "nej jag är nästan själv och hinner inte"?? Jag blev rätt sur och besviken och sedan sprang han efter oss och snackade " en har brutit armen, en har åkte till Syrien för att smuggla hem sin bror och en har sagt upp sig och jag OORKAR INTE!!!!" Jösses, men ta in skylten då.... Vi åkte ner i hamnen för att kolla de andra ställena och bestämde oss för Systrarna på Piren (tror jag dom heter). Vi gick in där för att beställa "Neeejj, vi har stängt nu"! Nu blev det nästan dråpligt, när vi för ovanlighetens skulle ger oss ut för att äta. Jättehungriga var vi efter att inte ha ätit på hela dagen och Harald blev kinkig och ville inte ens promenera.


Vi fick stanna på Eld och Lågor hemma i Höganäs och köpa pizza med oss hem. Det blev inte precis det vi tänkt oss, men vi blev mätta.En layout blev klar idag, den är till Ulrika "Lillblomman" som har en skiss för att fira att hon ägnat sig åt scrapbooking i 10 år. Jag är ju inte så "blommig" av mig, men använde ett papper från Studio Callico som bakgrund och även några andra under fotot. Några chipboardblommor och lite annat. Foto på barnbarnet Sanna från hennes 16-årsdag.

5 kommentarer:

 1. Oj vilken sommar till och med vi här i Hälsingland haft idag :) Och vilket mat äventyr ni varit ut på. Trist! Underbar däremot är din blommiga layout. Så läckert! Du har tolkat skissen så bra och det finns så många härliga detaljer att upptäcka. Så fina färger. Och allt passar fotot kanon. Du är så bra!! Kram Anna ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad du är snäll som alltid, fast inte ens det är tillräckligt för min scrapsvacka känna det som. Härligt att även ni har fått sommar! Kram

   Radera
 2. Det går tydligen inte att smyga med sina laster....
  Tack för en trevlig pratstund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, ingenting går säkert från min kamera. Men, den lasten är du värd 100 ggr om! Kram

   Radera
 3. Wow vilken härlig layout du skapat efter skissen! Tack snälla för att du ville fira med mig <3 Kram!

  SvaraRadera