Translate

torsdag 5 maj 2016

Kristi Himmelsfärdsdag

Det är det idag och det var ballongsläpp utanför kyrkan i samband med högmässa.


Utanför kyrkan stod Räddningstjänsten med sin bil för att barnen och andra kunde besöka den. 


Sonen Joel jobbade och var med.Andre sonen, Andreas kom på besök därnere.


Jag var hemma i det fina vädret och jobbade med förberedelser inför kalas imorgon. Storhandel först på morgonen. Jag bakade 50 st Päron och Kolamuffins som vi fick på Fristadsträffen och som vi fick receptet på. Jag skriver det senare när jag har mer tid. Jättegoda är dom. 12 kg potatis kokades till potatissallad och godispåsar gjordes.


Jag hämtade mina beställda Sneekers, det gick ju jättebra att köpa dom på nätet eftersom storleken var slut i butiken. Det var Mia som tipsade mig om det, hon fotade dom i butiken också kunde jag beställa, bra grej!Gissa vem som gjorde middagen idag?

Dagens layout är till My Creative Sketches och deras senaste skiss.


Jag gjorde den också till Engströms cybercrop med tema Sommar.


Vit CS och papper från American Craft. Foto på barnbarnet Jonathan med fru Hanna och töserna Alva och Alice från i somras nere vid badet. Det är sommar!

8 kommentarer:

 1. I dag var det Harald som lagade maten och det ser gott ut! Kramar. Lycka till med kalaset i morgon.

  SvaraRadera
 2. Oj!! Häftigt med alla ballonger! Kul och att du lyckades fånga det så bra på foto. Mmm dom muffinsarna är jag avis på...blir nog svårt att göra dom mjölkfria... Vad du har grejat! Tur att Harald ser till att ni äter också och inte bara fejar:) Och en sån underbar sommar layout med glassiga härliga färger,mums! Man blir så glad av den. Tack ♡ Kram på dig kära du!! Sov nu så du orkar med festligheterna sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom muffinsarna blev populära, dom går nog inte att göra mjölkfria tyvärr. Finns ju så mycket annat gott som du får välja! Tack igen för det jättefina kortet och sakerna och orden...... kram

   Radera
 3. Grattis idag på din födelsedag..Jag kan se att det skall bli ett hejdundrande kalas....Önskar dig en jättefin dag med hela din stora familj...kram Gunnel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Gunnel, det blev det..... Kram

   Radera
 4. Säger som Gunnel: Önskar dig en jättefin dag med hela din stora familj. Kramar.

  SvaraRadera
 5. What a cute! Thank you for playing along with us at My Creative Sketches!!

  SvaraRadera