Translate

onsdag 17 augusti 2016

Kassler i creme fraiche

Igår gjorde jag en gammal maträtt till middag som vi haft många gånger under en period. Nu var det längesedan och det är snabbgjort och väldigt gott. Jag gör den lite efter eget huvud.


Jag rensar kasslern från allt fett och skär i strimlor. Steker i margarin och häller över 1-2 msk skorpmjöl samt pepprar ordentligt. Jag lägger i 2-3 dl crème fraîche som får smälta ner. Jag serverar det med pressad potatis och en grönsallad.

2 kommentarer:

  1. Meeeen SÅÅÅ GOTT det ser ut!!! Gör skorpmjölet att det reder sig lite eller? Måste testa 😃 Finns ju mjölkfria alternativ till Cf. Tack för tips !!! KRAAAM 💚

    SvaraRadera
  2. Ja så är det och med skorpmjöl istället för vanligt mjöl gör det där lilla extra tror jag!

    SvaraRadera