Translate

torsdag 15 september 2016

Ärenden och Fotoklubben

Efter nattliga funderingar så bestämde jag mig för att hoppa över det där med kören, av flera anledningar även om det var roligt. Jag är just nu så virrig och kommer inte ihåg någonting känns det som. Det är helt makalöst och jag blir så irriterad.
Idag hade vi bokad tid hos polisen i Helsingborg för att få nya pass, bäst att vi synkar våra pass igen så även om Harald har tid kvar så skaffar vi nya båda två. Det gick snabbt och lätt.När vi ändå är i Helsingborg så gäller det att passa på med andra ärenden också. Först till Biltema, vi kommer hela tiden på nya saker som vi behöver till Bosse. Harald tyckte också vi skulle köpa postItblock, "det behöver du nog" sa han till mig. I vissa länder måste man ha skydd över cyklarna så det köpte vi och lite annat.


Vi behövde besöka Väla och på Kjell & Co hittade vi en 12 volts laddare till min macdator. Jag blev jätteglad för det, inga problem längre att använda datorn i Bosse. Vi var på Ikea också, men är så trötta på deras mat så vi åt bakad potatis på Väla istället. 


Gubbaröra, så gott det var!


Så skönt att cykla ner och bada efter detta. Så ljuvligt och roligt att sitta därute en stund och prata med folk.


Ikväll var det medlemsmöte i Fotoklubben och vi hade en föreläsare, Emma Blomberg från Munka Ljungby Folkhögskola. Hon pratade om porträttfotografering och det var så roligt och intressant. Jag fick en helt ny syn på vad som är porträtt och att miljön runt ett porträtt kan vara lika viktig.


Vi var många på mötet och det var så roligt att träffa alla igen. Här är en liten grupp, bl a Colinette som är i dagstidningen idag. Hon har fått med bilder till höstsalongen på Fotografiska i Stockholm som har vernissage nästa helg. Duktig är hon och inspirerar oss andra.2 kommentarer:

  1. Ja som sagt du sitter ju inte bara hemma ochrullar tummarna, haha!! Full fart 💚 Såg gott ut med potatisen!! Vad bra att du hittade en laddare som passar i bilen, nu fattas bara wi-fi och scrapgrejerna i bilen så blir jag nöjd 😉 Haha!!! Skämt å sido , saknar ju dina härliga alster när ni är ute och far. Ha en skön dag i solen och försök att bara njuta!! Kram Anna 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nej, men just nu önskar jag nästan sitta hemma och rulla tummarna fast jag vet att jag inte skulle stå ut haha! Med tanke på hur det ser ut här hemma bland mina scrapsaker så är det nog inte att tänka på..... Kram

      Radera