Translate

fredag 9 september 2016

Österskär

Vårt första mål igår var Wij trädgårdar i Ockelby. Det var Haralds bror Arne och Lilian som tipsade oss om det. Nu var det väl lite sent på säsongen och det mesta var utblommat och konsthantverksbutikerna var stängda, men vi fick ändå se en hel del och det är säkert ännu roligare att besöka under sommaren. Vi tittade först på en fotoutställning med växter.
Jag vill också kunna fotografera såhär.


Därefter gick vi runt i trädgårdarna och jag försökte ta lite foto.
Köksträdgården var den som det var mest växtlighet.De skall ha Skördefest på lördag och förberedelserna pågick.Vi bestämde oss för att köra direkt till Åkersberga i Stockholm och besöka Haralds bror Arne och Lilian. Så vi satte kurs dit, men blev lite hungriga efter ett tag och stannade vid en rastplats. Vi tycker fortfarande att det är så roligt att kunna göra det.


Strax därefter såg vi skylten till Gamla Uppsala, ska vi? Ja, jag har alltid velat se högarna och nu har jag fått göra det. Det var så roligt att gå omkring och läsa om allt gammalt.


Nöjda och glada fortsatte vi vår färd och strax efter blev det tvärstopp. Långa köer in mot Stockholm, fy för att bo här säger vi till varandra. Vilken kontrast mot Dalarna och Hälsingland. Fast nu var det ju besöket vi skulle göra och det såg vi fram emot. 


Vi kom fram till slut och kunde parkera på deras uppfart, hur bra somhelst och med el! Gemensamt samtal här med ett annat syskon!


Vi slog ihop oss till middagen denna kväll, jag gjorde vår planerade middag, kokt falukorv med pepparrotssås, Lilian gjorde deras fisk och kokte potatis och gjorde sallad. Det blev jättebra!

4 kommentarer:

 1. Vackert Vackert Vackert!!! Älskar ditt foto på den röda blomman ❤️ Vad roligt att ni bara stannar och gör det ni vill!!! Ha det gott nu ❤️ KRAAAAM

  SvaraRadera
 2. Himla vackra foton! Hälsa nu Arne och Lilian så gott, kram💛

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, har jag gjort nu! De hälsar tillbaka, kram

   Radera