Translate

söndag 11 september 2016

Österskär och båttur

Ett fantastiskt sommarväder igen, detta är ju helt makalöst. Vi fick en båttur igår, så roligt och så härligt. Vi åkte ut med Arne och Lilians båt, snabbkörning över fjärden och emellanåt lugnt och så njutbart.
Det var många båtar ute denna fina dag.Vi stannade vid en liten brygga och jag och Lilian badade. Lite brunt vatten, inte riktigt som i insjöar, men det är inte som på västkusten. Dessutom var det kallt, 16 grader.


Jag ser helt galen ut.Vi fortsatte till Waxholm.

Vi lade till i norra lilla hamnen precis utanför Hembygdsgårdens Café. Vi promenerade upp för att fika där. Vilket ställe och vilken kakbuffé, svårt att välja.Mätta och belåtna gick vi vidare genom Waxholm, så mysigt ställe det är.Många mysiga butiker.Harald blev hundpassare, han såg lite obekväm ut haha!


Lena Linderholms butik, känns lite föör mycket.Pojkarna eller gubbarna behövde en bänk att ljuga på.


Fortet i Waxholm.

Vi fick en lika härlig båtfärd tillbaka till hamnen i Österskär. Hemkomna blev det bråttom i köket eftersom Arne och Lilian skulle på teater med vänner och först äta middag hemma.


Lilian gjorde smördegsrundlar med svampen som vi plockade igår, det blev jättegott. Harald och Arne fixade huvudrätten med kyckling som var förberedd. Jag gjorde efterrätt en äppelpaj. Vi hann precis bli klara när gästerna kom.


Vi kunde äta ute i det härliga vädret.Vi var kvar hemma och kunde ta hand om disk och hund. Vi satt och tittade på TV resten av kvällen!

Idag kör vi söderut.

2 kommentarer:

  1. Alltså vilket fikabord!!! Makalöst!!! Och en massa härliga bilder och du BADADE i nästan brunt vatten ;) Det tar sig!! Du ser ut att må bra nu iallafall <3<3<3 Skönt !! Kör försiktigt vidare! Vi hörs!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var helt fantastiskt, bland de bästa jag sett, så svårt att välja bara. Haha, det gäller att blunda lite! Tack och kram!

      Radera