Translate

lördag 17 september 2016

CASology

Idag  har jag redan varit på Jysk två ggr för att köpa förvaringslådor till mina scrapsaker. Första gången fattade jag inte att jag var på gång så tidigt och andra gången hade jag sett fel på öppettiden, det Jem&Fix som öppnade kl 9. Det får bli en tredje cykeltur så här i början av lördagen.
Igår gjorde jag också ett kort till CASology som ska vara Clean and Simple och denna veckan är temat Bark, jag hoppas att jag fattat det rätt.Ett rosa kort och den vita bakgrunden fick jag stansa ut hos min vän Anna. Det rosa pappret med trämönster är från Bella, det var den sista lilla biten av det pappret. På den stämplade jag en liten hund som passar mottagaren.


En liten present idag

Ha en bra lördag, idag är det Kulturnatt i Höganäs!

4 kommentarer:

  1. Mmmmm!!! Snyggt!!! Gillar massor!!! Perfekt idé till veckans cue card. Kul att den vita BG kom till användning. Njuter av det du gör!! Härligt fika du frestade med tidigare 😍 Myyys!!! Ha det gott!! Kram Anna 😃

    SvaraRadera
  2. I love the pink panel with woodgrain pattern behind that fun image...great way to interpret the use this week at CASology! Thanks for playing along!

    SvaraRadera
  3. Love the pink woodgrain with the fun piñata image! Thanks for playing along with CASology this week!

    SvaraRadera