Translate

söndag 21 april 2019

Fikaeftermiddag

Sommarvädret fortsätter och det är ljuvligt, men samtidigt ger det mig oro. Detta väder skall ju utnyttjas, det går inte att sitta inne vid scrapbordet. Det blir liksom en kamp inom mig, ibland känns det helt knäppt. Promenaderna som jag började med i stor stil har plötsligt avtagit, det går inte att göra mer än en sak om dagen. Idag hade jag bestämt med min syster Anita och kusin Gun att åka till Kullabygdens Bakgård för att fika. De hade inte varit där och jag tycker det är så mysigt och lantligt. Dessutom har de supergoda kakor. Jag hämtade dem i bilen och körde dit, det ligger mellan Jonstorp och Mjöhult ute på landet i samma trakter som vi växte upp i samma by.



Gun är återigen tillbaka med cytostatikabehandlingar för sin cancer och har det jobbigt just nu. Hon är verkligen en kämpe på alla sätt.




Det finns sittgrupper på många ställen både ute och inne i stallet. Vi ville gärna sitta ute i solen även om det var på gränsen eftersom det var skuggigt på nästan alla ställen.



Det är olika små vrå inne i stallet.





Det syns lite dåligt, men vi valde så goda kakor och sedan fick vi välja vars en till utan kostnad eftersom kaffet inte blev som det skulle. Det var vänligt.


Här satt vi fint och hade det mysigt.


Efter det körde vi till Mjöhult och Oscarsgården och besökte Konstrundan. På tillbakavägen körde vi på småvägar genom våra barndomstrakter. 



Tillbaka hemma gjorde Harald middagen, Stuvad potatis med isterband och rödbetor, gott! Påskdagsmiddag haha!

2 kommentarer:

  1. Åhhh!! Så mysigt ställe m gofika och trevligt sällskap!! Meeen så baksidan, vad oerhört tråkigt för Gun med ytterligare ett bakslag😢❤️ Hon är verkligen en kämpe!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker alltid, här skulle jag vilja fika med Anna! Drömma går ju bra! Kram

      Radera