Translate

lördag 27 april 2019

Hemma

Idag har jag bara varit hemma och vilat och försökt stå ut med smärtan. Nu ikväll tycker jag nog att kanske det blivit lite bättre, svårt att säga för en vänjer sig. Dotter Mia kom på besök och hon hade med sig en goodibag, så gulligt.


Sådana där lite exklusiva grejor från Saluhallen som jag aldrig köper själv. Så gott, den där youghurten, mums. Det är glass i den vita boxen, den har jag inte smakat än. Jag kan ju inte äta vanlig mat, så fort jag tuggar blir allt värre. Men jag klarar mig med flytande, jag har ätit en soppa också.


Så mycket tack både för det goda och för besöket.
Annars har jag bara läst lite och suttit vid scrapbordet.

6 kommentarer:

  1. Härligt med omtänksamma barn! Kramar och önskar att du snart blir bra!

    SvaraRadera
  2. Rara Marie :) kram Gunnel

    SvaraRadera
  3. Provar kommentera igen, ibland har det ju funkat. Det är ju hemskt att du inte blir fri från smärtan! Ska du stå ut i 9 dgr för att se om den medicinen du fått hjälper? Är det medicinen som är avgörandet för om det är trigeminusneuralgi du har eller inte? Hoppas innerligt du blir smärtfri snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att det fungerade! Tack, det är ganska säkert att det är tigeminusneuralgi, men det kan vara olika orsaker så kanske jag behöver magnetröntgas, läkaren ringer mig på fredag. Vad jag förstått ska medicinen hjälpa men det tar tid. Jobbigt är det, men lite bättre nu.

      Radera