Translate

tisdag 23 april 2019

Värk

Jag har en helvetes värk i höger käke. I torsdags var jag till tandläkaren, övertygad om att det var tänderna som spökade. Då hade jag bara lite ont och tandläkaren hittade inte något fel, röntgen på uppe och nere i höger sida. Det har hänt mig förr, att jag haft ont i tänderna utan orsak så jag tänkte bara, stå ut så går det över. Det har bara blivit värre och från igår är det hemskt. Jag tog en kort promenad för att fundera på vad jag skulle göra. Det blåser något hemskt idag, 14 m/s och torkan gör att det finns massor av sand och grus i luften.



Varm luft, det är väl därför det blåser så mycket, vattentemperaturen har ökat till 10,2 grader.






Nu är masterna ute ur contrainerna.


När jag var hemma igen ringde jag vårdcentralen och de ringde tillbaka senare på eftermiddagen. De hade väl ingen idé precis mer än att jag skulle ta smärtstillande och kunde kombinera två olika. Det gjorde jag ju redan fast den ena medicinen hade jag inte. Kanske det är nervsmärtor pga herpesutbrottet jag hade när vi var ute och körde. Fruktansvärt ont gör det och inte ens tabletterna gör mig smärtfri. Har någon varit med om liknande?


Vi fick besök av barnbarnet Anna med lilla Melli.


Så mysigt och roligt, tack för besöket.


Någon timme senare kom barnbarnet Jonathan med Hanne och Edith. Alva och Alice var på kören i kyrkan. 


En så mysig stund till med dem, tack för det också.



Jag hade egentligen planerat att cykla ut på fotboll, hemmapremiärmatch med KDFF, men det blev för mycket med den där smärtan, fast ibland är det bäst att försöka hålla igång ändå.

4 kommentarer:

  1. Så roligt att de små tittar upp. Hmm, blir bekymrad för att du har ont❤️ Kram //Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jäkla skit är det, blir så trött! Kram

      Radera
  2. Underbart och fruktansvärt eländigt i blandad kompott här. Härligt med finbesök men så tråkigt att du har ont, lider så med dig!! Du måste få det ordentligt undersökt tänker jag❤️ Men jag vet hur det är, det tar emot att åka till doktorn. Kramar!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja nu vet jag iallafall vad det är! Kram

      Radera