Translate

söndag 7 april 2019

Rostock

Jag sov dåligt och vaknade alldeles för tidigt och kunde inte längre trycka bort hur mycket den här turen har kostat oss. Jag är iallafall glad över att vi ändå har kunnat njuta av den även om den inte varade så länge som vi tänkt. Nu ska vi försöka smälta det och förhoppningsvis lära oss något av det. Jag lär nog återkomma med något slags sammandrag framöver. Men, av denna anledning så kom vi iallafall iväg tidigt, solen höll på att stiga upp och vi skötte först våra tömningar.



På denna ställplats var det trångt mellan bilarna.



70,9 mil till Rostock vi hade tänkt att fördela den på två dagar men det flöt på så bra. Söndag och inga lastbilar på vägen och Harald ville inte sluta köra. Det blev alltså Rostock med några stopp för fika och tankningar.




Vi körde till Bordershop som ligger precis nära färjeläget. Vi handlade lite och nu står vi på deras parkering inatt. Det har vi gjort förr, är helt ok.


Vi beställde plats på färjan till imorgon 08.30.

2 kommentarer:

  1. Jag förstår din känsla❤️ Men som du säger, ni har upplevt massor och sett så mycket vackert så detfår väga upp tänker jag❤️ Dessutom bidrar detta till att ni kanske hellre väljer Uracamping istället ( inte alls själviskt tänkt av mig här 🙈🤪❤️) Stoor stor KRAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag ska försöka göra en liten sammanställning så småningom. Ja vi fick se alla dessa ställen som vi länge pratat om, men en bussresa hade varit mycket billigare och det hade varit avslappat och skönt. Kram

      Radera