Translate

söndag 28 april 2019

Tosteberga hamn

Imorse sa Harald att han funderade på att köra till Ängelholm och tvätta husbilen. Det blev avgörande för att vi körde iväg under några dagar hoppas vi. Jag är åtminstone lite bättre, beroende av dubbla Alvedon för att stå ut, men har ändå mindre ont. Idag ska jag trappa upp medicinen. Ibland kommer tanken att jag inte orkar, men vet samtidigt att jag ju måste det och då är det bättre att sysselsätta sig med något. Vi började med att köra till Ängelholm och tvätten och medan Harald tvättade bilen låg jag i bilen och läste.


Du är inte lik dig sa Harald det tackar jag för haha!


Vi passerade mitt barndomshem.


Rapsen blommar och det är så vackert. Allt har slagit ut och det är grönt och fint.

Vi körde till Tosteberga hamn i nordöstra Skåne, en ställplats vi stått på tidigare och älskar den.


Jag älskar att stå så alldeles vid vattnet. Vädret är inte så bra, det har ösregnat hela dagen, men vi har det skönt ändå.




 


Lite sugen blir jag allt, det får bli en annan gång.



Detta blev middagen och jag kunde äta det, första riktiga maten på flera dagar. Tänk att jag kunde tycka det var jättegott.



Kaffe och datorn, mitt bästa, ja iallafall något av det bästa haha!

4 kommentarer:

  1. Va skönt att du mår bättre! Har aldrig hört talas om det du har drabbats av, men det låter som en hemsk åkomma. Kram, o fortsatt bättring!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det hade inte jag heller, men nu vet jag och det är inte roligt! Kram

      Radera
  2. Är nog bra för dig att byta miljö💚 Skönt att det åtminstone är något lite bättre och att du kan äta något!! Glädje!! Fina försommarbilder bjuder du på. Det är vackert trots regn. Fortsätt krya på dig nu vännen!! Kram ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det är härligt att se havet när en vaknar. Kram

      Radera