Translate

onsdag 9 oktober 2019

Jobb och tjejträff

Jag hade jobb idag hos dottern och skulle cykla dit imorse. Kom ner, cykeln borta, en står och stirrar en lång stund medan tankarna virvlar. Nu var det min "slängcykel" som alltid står ute på gården och den är på upphällningen så jag tog inte det så allvarligt. Gick upp igen för att hämta nyckel till min andra cykel, då sa Harald "cyklade du inte till Anna igår?" Jo det gjorde jag ju och sedan gick jag hem med Mathèo! Jag gick dit och passerade Storgatan som vanligt.


Arbetet fortgår.

Jag tittade in till barnbarnet Anna när jag ändå skulle hämta cykeln och Melina mådde mycket bättre idag och storebror var på förskolan. Jag cyklade vidare till dottern och upptäckte att jag glömt min väska hos Anna. Är detta bara början eller?

Ikväll var jag iväg för att träffa mina tjejvänner, vi samlades hos Ingrid.


Hon hade dukat så höstfint, vackert.



Hon bjöd på en jättegod kycklinggratäng med ris och grönsaker.




Vi planerade vår nästa försäljning den 2 november då det är mycket folk i Mölle. Vi kommer alla att ha lite nya saker att sälja och ska ha korv med bröd, kaffe med kaka inne i Ames stora hus denna gången. Boka redan nu denna dagen och kom och besök oss.



Kaffe och efterrätt, en parfait med lemon curd, jättegod den också. En trevlig kväll med mycket prat som vanligt, tack!

2 kommentarer:

  1. Wow så fint dukat!!! Maten ser super ut. Ja det där minnet vad har hänt med det??? Lite extra rundor får man gå numera ha ha ha. Kram. 😘

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja du minnet, vi kan ju säga att det inte är som det varit iallafall. En får anpassa sig haha! Kram

      Radera