Translate

torsdag 10 oktober 2019

Torsdag

En promenad idag, hurra, det fungerar ibland. Jag gick först hem till sonen Joel och fortsatte till Margreteberg och invallningen. Det var längesedan jag gick hela nu och det kändes helt ok.


Först var jag in till den lilla skogsdungen för att samla på mig lite löv till en grej.



Det var ett jätteskönt väder idag och jag blev genomsvettig.






Båtupptagningarna är i full gång nu, hösten är definitivt här.


En del torsdagar är det lunchmusik kl 12 i kyrkan och jag har länge tänkt gå dit, men glömmer det alltid. Idag påminde min syster mig och vi gick dit tillsammans. Programmet idag var Höst i Höganäs och det var kantor Julia Ljungström som spelade piano och sjöng. Vilken fantastisk röst hon har och det var så njutbart och vackert.







Resten av dagen var jag hemma, satt vid scrapbordet en stund, bakade bröd och gjorde en omgång musli.


Jag gjorde bröd efter eget huvud och använde lite olika mjöl som höll på att gå ut i datum. Jag hade i vetekross och det var inte så bra, det skulle jag ha skållat först.


Ikväll fastnade jag i att göra en ny affisch till vår planerade försäljning, Harald fick hjälpa mig att scanna den och det var klurigt. Jag vet inte riktigt om den blir godkänd än, men det viktigaste är ju med. Det blir lite mer med betoning på vinter och jul denna gången, men även allt möjligt annat. Boka in dagen, det är Kullamannens mil i Mölle och vi ska ha korv och bröd, kaffe och kaka inne hos Ame i stora huset. Det blir säkert trevligt så boka in dagen och kom till oss!


Idag fyller min son Andreas 50 år, tänk vad tiden har gått. Han är kidnappad av sin fru och sina barn och de är på Spahotell i Ängelholm. På lördag är det fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar