Translate

onsdag 13 november 2019

Glatt besked

Idag fick vi ett glatt besked, husbilen Boris är såld! Nu slipper vi alla kostnader och kan hämta oss lite tills vi får den nya bilen i april. Det känns så skönt även om det var husbilsfirman som har tagit den i inbyte. De tar hand om allt, vi hade ett litet lån och det löser de in, skatt, försäkring odyl lägger de över på nya ägaren. Nu kan vi bara längta till april och nya äventyr.
Jag städade klart idag, jag tycker att jag städar jämnt, men jag har inte någon slags renhetsfobi, tycker bara om att ha det fint och ha ordning omkring mig. Jag undrar hur ni andra städar, någon gång ordentligt eller småstädar jämnt? Jag vet att de flesta inte kan kommentera på bloggen och det är så trist för ibland hade det varit roligt med en kommunikation. Mitt i städningen tog jag en promenad, men skulle egentligen, det började ösregna så det blev inte långt.


Storgatan, vi bor i huset med de ljusa balkongerna.


Alla nyanser av grått idag och regnet kom!



Helt genomblöt blev jag, hade inte alls räknat med och inte klätt mig för regn.


Harald gjorde middag medan jag städade klart, Falukorv i ugn med mozzarellaost, gott!


Nu blir det sightseeing i vårt vardagsrum och kök.








Köket blev så bra, rent och fint, den grå nyansen är perfekt, jag är så stolt över mig själv, att jag lyckades genomföra det.





Och här har vi julgranen utanför fönstret.


Det var helt underbart att sätta sig med en liten fika och njuta av att allt är klart. Jag hittade lussekatter på Lidl idag och inget kunde passa bättre. Senare satte jag mig en stund vid scrapbordet, det var ett tag sedan.

5 kommentarer:

  1. Sååå snyggt det blev!! Grymt bra jobbat!! Och då härligt att Boris är såld!! Tidigarelagd julklapp!!! Jag fikade också lussebulle i dag och drack kaffe ur din mugg!! KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, ja här sitter en nöjd kvinna! Kram

      Radera
  2. Härligt att "gamla" husbilen är såld! Och så himla fint det blev i köket. Trots att man pustar och suckar under projektens gång (jag är precis likadan, ångrar nästan att jag satte igång det och ser ingen ände på det...🙃) så är man så jädra nöjd när det är klart! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja precis så är det, jag är expert på att sucka haha! Kram

      Radera