Translate

fredag 1 november 2019

Minneslunden och Mölle

Jag hade tankar på Friskis, men insåg att mitt program idag var tillräcklig. Det är så lätt att hoppa över vid minsta motgång. Jag startade morgonen iställe med att göra en paj till vår tjejlunch idag.


En vegetarisk broccolipaj, den är god! Samtidigt bakade jag en kaka till morgondagen, glömde fota den så det återkommer jag till när jag vet hur kakorna blev.
Istället för Friskis gick jag en promenad tillsammans med dotter Mia. Vi gick till kyrkogården för att besöka Minneslunden. 
Medan jag väntade på henne fotograferade jag halloweenfigurerna nera på Kyrkplatsen.





Där finns också en liten utställning om hur det ska bli på Storgatan framöver. Det blir så roligt att följa arbetet och kommer att bli extra fint att bo här.



Vi upptäckte en ny sak på kyrkogården, en retreatpromenad runt i området så trevligt att följa pilarna runt lite överallt och det kändes så avslappande.


På många ställen fanns det olika grupper med en stol att sitta på och med en text.









Det var öppet i Orangeriet och vi satte oss med en kopp kaffe.



Vi avslutade med målet för besöket, minneslunden och tände ljus för mor och far.




Tillbaka hem, hämtade bilen på Sandflyget, packade in allt och körde till Mölle där vi ställde iordning inför morgondagen.




Vi hann med att äta lunch och prata också. Ingrid tyckte vi skulle ha alkoholfritt bubbel och hade det med sig. När jag skulle hälla upp det kollade jag flaskan och såg att det var 8,5% alkohol. Nähä sa Ingrid, jag har köpt det på Citygross, vi blev väldigt undrande och menade att hon måste ha tagit fel flaska och det hade hon efter lite betänketid haha! Den fick stå kvar till imorgonkväll!

1 kommentar: