Translate

onsdag 11 februari 2015

Hektiskt

Idag har jag haft fyra tider att passa, det är, för en pensionär, tre för mycket. Min morgonpromenad kombinerade jag med första tiden då jag skulle träffa Fotoklubbens ordförande, glömde mappen jag skulle ha med och hittade inte. Precis som vanligt alltså.



Det var grått och kallt ute denna dag.


Sten för att förbättre strandlinjen.



Visst är det helt underbart? Jag blir lika lycklig varje år.


Jag skulle fixa ögonbryn och fransar i butiken under oss och höll på att missa tiden, kastade mig iväg någon minut över tiden. Under tiden kom Wille för att fika och spela med Harald. Wille är så jäkla duktig på att spela nu och det är så roligt.



Hanna behövde hjälp med barnen idag när hon skulle jobba och kom hem till oss med dom. 


Alva och Alice åt middag och Wille hjälpte till. Det blev lite kaotiskt, men Harald tog några foton.



Jag gick sedan hem med dom, de var trötta och Alice lite krasslig så dom satte sig direkt i soffan och ville se en Bamsefilm. Halvvägs tillbaka hem hade jag glömt min Iphone hos dom och fick vända tillbaka. Får jag någonsin den med mig hem?



3 kommentarer:

  1. En hektisk dag för en pensionär. Håller med om att 4 saker/dag kan bli kaotiskt. Tack för att du även hinner med här med foto och fin text till. Så skönt det måste vara för Jonathan och Hanna att kunna lämna barnen till er när de behöver hjälp. Ni är enastående.

    SvaraRadera
  2. Hej igen mitt namn kom inte med. Bara så du vet så är det jag/Ulla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag förstod att det var du Ulla, det är ju inte så många som vågar kommentera här, jag uppskattar det! Kram

      Radera