Translate

måndag 23 februari 2015

Scrappat och "tant"träff

Inget vidare väder och jag känner mig lite krasslig så det blev en skön innedag. Jag satt vid scrapbordet största delen av dagen och njöt verkligen av att ha den tiden. Det blev några layouter och jag visar en idag. Det är den senaste skissen hos Sketchabilities, http://sketchabilities.blogspot.se/2015/02/sketch-133-design-team-reveal-and-13rts.html En trevlig skiss som dom alltid har.


Bakgrundspapper från Panduro som jag sprayat gul mist och även acrylfärg. Några små dekorationspapper och dekorationer. Ganska ren för att vara mig och jag gillar det. Jag har sytt cirklarna på symaskinen. Foto på barnbarnsbarnet Alice.

Dags för träff med mina äldsta vänner och det är alltid så roligt. Vi har följt varandra genom livet och det har hänt mycket genom åren. Vi har alltid mycket att prata om, numera kan det lätt gå några månader mellan våra träffar, men det är bara att haka på. 


Vi var hos Ingrid och hon har egen kock som lagar maten och serverar oss.


Förrätt, en sallad med parmaskinka och mozarellaost, gott.


Ingrid, jag, Ame och Margareta.


En sådan god laxrätt med pressad potatis och sockerärtor, vad jag njöt.


Vi fick en dammsugardemonstration av Jan innan han lämnade oss och hemmet. Intressant haha! Liksom precis vad vi önskar oss.


En ljuvligt god mangoglasstårta till kaffet. En trevlig kväll som alltid trots att jag bröt upp ovanligt tidigt. 


5 kommentarer:

  1. Åh! En så snygg LO! Och ett så mysigt bakgrunds papper med hus och så det fina dekos huset. Duktig är du att sy perfekta cirklar också. .. Ja det hade kanske räckt att skriva att jag GILLAR ALLT istället :-) Mysig träff med goda vänner är alltid trevligt. Det ser gott ut :-) Ha det gott! Nu ska jag kika in hos VS och se vad för fint ni bjuder på idag.... Ha en bra dag! Kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, ja då kan jag ju se fram emot din tolkning! Kram

      Radera
  2. Härlig bild på barnbarnsbarnet (långt ord) och därefter dessa härliga matbilder med härliga tjejer. Snygg kock och servitör hade ni också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja Jan tar detta på fullaste allvar, haha!

      Radera
  3. My goodness what a cute photo and layout! Thanks for playing along at Sketchabilities!

    SvaraRadera