Translate

lördag 14 februari 2015

Lördag

Lördag och Alla Hjärtans Dag som har blivit som något slags jippo, herregud, att tänka på varandra och ge uppskattning till varandra är väl viktigt alla dagar under året. Behövs det verkligen en särskild dag för detta? Jaja, många tycker kanske att det är roligt och viktigt. Jag gick en lång morgonpromenad i ett skönt väder, men bitande kallt.


Snart är det dags......




Många fiskare idag både i och nära vattnet.




Fullständigt glasklart vintervatten.


Efter att ha gått runt invallningen och Margreteberg stannade jag till på Sandflyget, tittade in till familjen där och fick en pratstund.


Här har det minsann hänt saker medan vi varit borta. staketet och gräsmattan borta, plattor lagda och den nya bilen har fått bättre plats.


Sonen Joel

Jag fortsatte till Saluhallen, vår fina saluhall som det alltid är så roligt att komma till.



Anemoner är bland de vackraste blommor jag vet.


Jag var tidig och de hade just öppnat. Jag kapitulerade där och köpte lite gott till dottern som kämpar med en envis infektion och behöver uppmuntran. Ett besök hos henne också alltså.


Hela Köpmansgatan var full av hjärtan, handelns dag antar jag.


Jag var med syster Anita till Höganäs Museum, de hade invigning för året och samtidigt vernissage med två utställningar. Massor av folk och fina målningar, jätteroligt.

Jon Åkerlund, hans målningar gillade jag verkligen. Jag vågade inte fota där så dessa bilderna har jag hämtat på webben. Om ni inte ser så kan jag tala om att det är ben och det var mest ben i alla målningarna.


Katinka Husberg som målar abstrakt färgstarkt.


Vi var bjudna på fika hos sonen Fredrik med familj. Goda kakor och trevlig samvaro, jättehärligt, tack för det!



Efter denna intensiva dag så har jag och även Harald nu däckat i soffan.



1 kommentar:

  1. Tack för det goda och för att du tittade in, många hjärtekramar till dig!

    SvaraRadera