Translate

torsdag 5 februari 2015

Sista dagen på Bali

Sista dagen på Bali blev en lugn dag vid stranden. Jag tog lite egentid för att kolla butiker och lyckades förirra mig en aning. Jag fattar inte detta, det blir värre och värre med orienteringen. En varm och solig dag och riktigt skönt att få njuta sista dagen.




Harald hade bestämt tid med massören från dagen före och det blev en hel del där minsann. Manikyr på både händer och fötter. Han blev så fin så med ofärgat nagellack på både fingrar och tår! Hur ska han kunna leva upp till detta?



På kvällen gick vi ut och åt tillsammans med Hans och Birgitta, en trevlig kväll med god mat och rolig samvaro.


Idag på morgonen gick jag upp tidigt och promenerade ner till stranden för att se soluppgången strax efter sex. Det är många som kommer ner för att uppleva den nya dagen och det var så vackert. 








Samtidigt städades det på stranden. En grävde hål i sanden och en räfsade ner skräpet i hålet, fiffigt va?


Efter att ha slutfört packningen åt vi en sista frukost på Oasis Lagun, även om vi inte tyckt att det varit någon höjdarfrukost så kändes det lite sorgligt. Vi blev hämtade strax före nio också var det dags att flyga till Singapore där vi är nu. Mer om det imorgon.

4 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på er i sanden!

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för alla fina bilder, otroligt många! Nu kan man ju säga att man varit lite på Bali eller? Välkomna hem.

    SvaraRadera
  3. Vackert så det gör ONT!!! Ser fram emot att ni kommer hem och att få se mer av dina scrap alster :) Har njutit av alla vackra och härliga upplevelser du förmedlat men har saknat dina vardags inägg ändå :) Så Välkommen HEM till Sverige snart !
    Kram Anna :)

    SvaraRadera
  4. Tack för denna resa till Bali...och som vanligt är du så duktig på att berätta så det har ju känts som om också jag har varit där....Gunnel

    SvaraRadera