Translate

torsdag 26 februari 2015

Torsdag

Jag är frisk igen, ja, vaknade efter en ovanligt god natts sömn och kände mig bra.  Lite halsont kvar, men kroppen var helt annorlunda. Idag är det ingen vårkänsla här inte, frost inatt och jäkligt kallt. Dock sol så jag tog en promenad, inte riktigt så långt som jag brukar men ändå....



Lågvatten igen men inte så som sist jag skrev om det.


Skugga


Stormöte bland stenarna.


Härligt att se barn på lekplatsen.


Det här huset under byggnad har lyckats pricka in fri havsutsikt från en stor terass.


Harald gjorde middag idag, en av våra vardagsfavoriter, pasta med knaprig bacon, vispgrädde och riven ost, mycket svartpeppar på, åh det är så gott. Jag bidrog med en liten sallad!


På eftermiddagen var jag på en riktigt rolig och trevlig fotobedömning i Jonstorp hos vår tävlingsansvarige, Thore. Foto från Skillingaryd, så vackra svartvita foto och det är så bra att vara med om detta. Det negativa är att jag inser hur dåliga foto jag tar, nästan lite skämskudde på dom jag lämnar in till tävlingar. Fast jag tycker vi har lite trista tema just nu på våra tävlingar. Redan inlämnade på tema Förfall och nästa är Dimma och hur lätt är det? Ingen dimma så långt ögat når än detta året.


7 kommentarer:

  1. Härligt att du känner dig pigg igen :) :) :) Nu så slutar vi gnälla om ingen vår då!!
    Jämfört med oss har ni ju nästan försommar vetja ;) Du tar så fina foton så du ska INTE skämmas!! Många förmaningar ;) Sov så gott!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, ja allt beror på vad man jämför sig med! Tack för förmaningarna från en som har stora tendenser till att bli en gnällspik och har alldeles för stora krav på sig själv. Jag gillar din kommentar.... Kram

    SvaraRadera
  3. Sover du inte??..jag menar kl 04:37....du ska vara rädd om dig....och så fina foton som du tar så vet jag inte vad du jämför med...Sträck på dig.....:) Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, tänkte inte på att det skulle synas, haha! Steg upp kl 4 idag utvilad och omöjligt att sova, snacka om frisk och utvilad! Tack för uppmuntran, det är liksom bara när jag lämnar in foto till tävlingar.

      Radera
  4. Håller med Gunnel, du är ett proffs ju och så fint du kan beskriva dina bilder och allt, ja som Gunnel säger Sträck på dig. Hoppas du och Harald får en fin helg! Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ni är så snälla mot mig, ni får skriva negativ kritik också! Ha en fin helg ni också, kram

      Radera
    2. Hittar ju inget negativt och jag vill inte ljuga!!!!

      Radera