Translate

tisdag 17 februari 2015

Scrapbooking

AlltOmScrap hade i söndags ett inlägg om nyheter från USA:s första mässa under 2015, http://tidning.alltomscrap.se/2015/02/halsningar-fran-cha.html, det är Elena som skrivit inlägget och det finns mer på hennes blogg, http://www.artsandcraftswithlove.com/2015/02/2015-paper-crafting-trends-as-seen-at.html. Jätteintressant att läsa för er som sysslar med detta.

Idag är det tisdag och dags för Veckans Skiss, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/02/51.html. Mitt bidrag idag är jag inte alls nöjd med, men jag var lite sent ute så det fick duga.


Fotona blev tyvärr lite mörka när jag fotograferade layouten. Bakgrundspapper från Crate Paper som jag bara skvätt akvarellfärg på med ett stämpelblock och även stämplat med en stencil. Jag valde guld och glitterstjärnor som dekoration också några i mitt tycke fula dekorationer som jag tyckte passade till Balis tempel. 


Jag gick en morgonpromenad, idag var vädret bättre och nästan lite vårkänsla.


Vattnet hade börjat komma tillbaka, skönt.


Nu dröjer det nog inte så väldigt lång tid innan vi kan sitta här i vårvärmen, äta en god middag och titta ut över hamnen och havet.


Arbete pågår i hamnen.


Sundstorgets giraff har full koll.


De nya husen börjar också bli klara här.


Jag tycker bäst om den mörka delen som har gröna partier längst bort i bilden.


Våren är absolut på väg.


Jag hälsade på Gun som ju bor här högst upp med den fina takterassen. Vi fick en mysig pratstund, nästa vecka påbörjar hon cellgiftsbehandling och vet inte hur hon kommer att må av det.


En liten vårknopp som jag hade med mig hem.


Dotter Mia kom på ett kort besök, hon har varit dålig jättelänge i en riktigt envis förkylning, trist. Nu har hon lov så hon får en vecka till att återhämta sig.

Både Harald och jag tappar skinnet efter Baliresan, vi brände inte oss så jag fattar inte detta. Vi har klimatproblem i vår lägenhet och kanske det är en del i det. Nu har vi köpt en luftfuktare och får se om det gör något bättre. Spännande att se, jag tyckte faktiskt att det kändes friskare när jag steg upp imorse.







2 kommentarer:

  1. Vilket coolt foto på giraffen! Luftfuktare ... haha, jag trodde Harald rökte vattenpipa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den ende i familjen som rökt vattenpipa är jag Mia!

      Radera