Translate

måndag 2 april 2018

Andernos-les-Bains

Det är så konstiga namn på orterna här och vi har bara kört ca 15 mil upp längs kusten. Orten ligger vid ett innanhav som bara har vatten under högvatten och då stiger det 4,5 meter. Vi åkte till en camping idag eftersom vi hade akut behov av en dusch haha! Det är svårt att hitta campingar som är rimliga i pris, men vi lyckades här, 17 euro bara (!). Vädret blev sämre idag så vi kunde lika gärna kört längre. Jag har hemlängtan, framförallt när jag ska nyttja dessa duschar och vi är irriterade över att inte duschen i bilen fungerar.


Idag duschade jag nästan kallt här!

Idag körde vi genom fina små byar igen varvat med tallskog och sankmark.
När vi väl kommit på plats på campingplatsen i denna byn tog vi en promenad och tittade på havet i lågvatten, det är så fascinerande.
Det är inte alltid så kul att gå med mig på promenader!


På kvällen blev det högvatten och då var hela sjön full med vatten igen.Och regnet kom ikväll.

Middagen blev en korvgryta med en falukorvsliknande produkt, det blev faktiskt gott.


Imorgon ska vi försöka köra en lite längre sträcka norrut. Våra vänner, Bernt och Ulla har kört på som sjutton och är långt före oss nu.

4 kommentarer:

 1. Gumman♥️ känner med dig i din hemlängtan!!! Men dom alltid hittar du det vackra att visa, till och med regnet är vackert när du fotar!! Stooor varm KRAAAAM 💚💚💚

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt att se hög- och lågvattenbilderna. Såg ni när vattnet kom? Skulle varit jättekul att se. Ja ni har både + och - på er resa de flesta dagarna. Kan i alla fall glädja dig med att vi har inget bra väder utan nu snöar det igen och vi vill ha våååååår nu, fast varannan dag har vi ju faktiskt haft sol, men kallt. När har ni tänkt komma hem ungefär? Önskar er fortsatt bra tur och sedan välkomna till Höganäs igen. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja, men det är inte så dramatiskt, går rätt långsamt, 6 tim lågt och 6 tim hög, ingen tsunamivåg precis, tack och lov. Vi planerar komma hem någon gång under senare delen av månaden, då har nog våren kommit, ska bli varmt nu har jag sett! Kram

   Radera