Translate

söndag 22 april 2018

Balkong och födelsedagskalas

Idag tyckte jag det var dags att göra något av balkongen, Harald var inte lika exalterad, men körde med mig till Helsingborg. Vi kollade både på Rusta och Jula, men handlade en soffa och en matta på Rusta. Vi fick inte plats med allt i bilen så Harald fick köra en gång till. Under tiden tömde jag balkongen och skurade, det var välbehövligt. Det gick inte att få bort allt missfärgat på själva räcket, men jag gjorde mitt bästa.


Vi monterade soffan och det blev så bra, så skönt att sitta där nu med en kopp kaffe, en bok, ett glas vin eller vad som helst. Tredje världskriget var nära, men när väl allt var klart tyckte Harald att det blev bättre än han trott!!!!! 


Nu återstår att göra det lite mysigt därute, det får komma sedan, men jag är så glad för det hela. Harald kunde "sträcka ut sig" haha! 


Jag cyklade hem till dottern för att stryka, en sådan hög väntar med svärsonens kläder när jag inte har skött mina åtagande på länge.


Det var trevligt att stryka och samtidigt prata medan hon fixade med annat.


Vi cyklade ut till Nyhamnsläge, barnbarnet Tuva fyllde 12 år och hade kalas.


Haralds son Fredrik hade gjort smörgåstårtor som var jättegoda.Harald med sin dotter Maria så roligt att träffa alla igen.


Till kaffet fick vi blanda ihop efterrätt efter önskemål, jättegott! 


Tack för trevligt kalas!


Vi cyklade hem i solnedgången, så vackert, men kallt vid den tidpunkten.Det blev en ansträngande dag och nu är det verkligen läggdags.

2 kommentarer:

  1. Åhh!! Härligt ni fått till det på balkongen! Önskar jag kunde kika över på en fika NUUUUU! Och en massa mys och god smörgåstårta 👍🏻👍🏻👍🏻 Toppen! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja där skulle vi suttit, pratat och druckit kaffe! Kram

      Radera