Translate

måndag 30 april 2018

Västervik

Vi vaknade till en underbart fin morgon i Häggemåla, fåglarna sjöng och vi kände att vi verkligen var på landet. Vi blev bjudna på en riktig hotellfrukost hos Ewa och Peter.

Efter frukost roade sig herrarna ett tag!


Jag uppdaterade bloggen och Ewa skötte om Gossen, katten fick de med på köpet av huset, han bara övergavs av de tidigare ägarna.


Vi vinkade hejdå och körde vidare! 


Vi stannade på en keramikförsäljning vid Timmernabben och sedan vidare till Påskallavik där vi stannade och tog en fika.


Det finns en liten ställplats här som ligger så fint. Här kan vi tänka oss att återvända och stanna.


Vi fortsatte till Västervik för att hälsa på vännerna Ingmar och Elisabeth. De ligger här med sin segelbåt som de bor på. 


Här ligger hon, S/Y Chantalle!


Vi ställde oss vid kajkanten här, hoppas ingen protesterar.


Hos Ingmar och Elisabeth blev vi bjudna på en god middag, först denna underbara tallrik och sedan Fläskfilé med svampsås och goda tillbehör. Efteråt en god tårtbit med grädde. Goda drycker därtill! Vad vi blir bortskämda på denna turen.


Det var så roligt att träffas igen, några år sedan sist och vi hade så roligt, precis som i gamla tider. Vi konstaterade att det är exakt 10 år sedan vi var på väg tillsammans på vår långsegling. Valborgsmässoafton firade vi då i Zeebrugge i Belgien.De hade sitt barnbarn August på besök och vi spelade lite kort med honom.Tusen tack för en trevlig eftermiddag och kväll!

2 kommentarer:

  1. Vackert vackert och härligt härligt!! Jag njuter med er!!! Kram💗

    SvaraRadera