Translate

söndag 1 april 2018

Vieux Boucau les Bains

En kall natt till, vi sov med kläder på under dubbla sängkläder och ville egentligen inte gå upp. En snabb frukost och när några bilar körde ville Harald genast iväg, bilarna på denna ställplatsen stod jättetätt och han var orolig över att komma ut. Det var skönt att köra ut ur San Sebastian tidigt denna söndag, men sedan tog det stopp.Vi körde in i Frankrike och plötsligt blev det grönt och vackert. En riktig utflyktssöndag verkade det som och det var köer, loppmarknader, olika tävlingar m m. Vi skulle köra ca 10 mil idag och det tog 3 timmar med 30 km/tim i snitt! Det gjorde ingenting, vi tyckte det var så vackert med alla de franska småstäderna och naturen.Det kunde lika gärna vara en körning hemma. Vi körde till en ställplats upp en bit längs kusten, en plats bland träden, fint, vi ville ha el och det fick avgöra.


Efter en fika ute gick jag en promenad och Harald anslöt sig lite senare. En sådan fin liten stad, massor av ostronrestauranger, någon slags marknad i stan, enorma sanddynor, det var så vackert. Jag gillar Frankrike!
Jag är så glad över att vi kör västkusten av Frankrike hemåt. Vi får se en helt ny sida av landet!

Tillbaka i Boris gjorde jag en Haraldmiddag idag, han har ju namnsdag.Vi kunde sitta ute och äta middag, vädret har varit jättefint idag, inte riktigt lika varmt som nere i Spanien, men skönt och liksom vårlikt.

4 kommentarer:

 1. Ja som alltid!! En massa underbara vårliga bilder!! Ljuuuvligt!! Åhåå!! Men grattis till Harald!! Ha det så gott!! KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du för dina alltid glada hejarop! Dom behövs nu, kram

   Radera
 2. Många fina bilder, ser riktigt lockande ut! Ser fram emot när vi kommer ner till Frankrike i höst. Längesen jag var där nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det är såå fint i Frankrike, återvänder gärna hit och ägna mer tid här.

   Radera