Translate

torsdag 26 april 2018

Persköp

Vi körde iväg med Boris för några dagar, packade ner, ibland blir jag så trött på detta packande upp och ner, hit och dit! Handling behövdes också, men vi kom ändå iväg vid lunchtid. Vi hade bestämt oss för att åka till Persköps ställplats vid Örkelljunga. Den blev Årets Ställplats 2017 och så många skriver om den. Vi måste ju se hur den är!


Vädret var väl sådär, men när vi kom fram satt vi ute en liten stund och åt lite lunch.


Vi kör lite tapas trots att vi inte är i Spanien längre.


Ställplatsen ligger mitt i landsbygden och skogen och det är så fint här. Ännu finare på sommaren såklart, det förstår vi. När det är kallt och lite trist är det ju inte så mycket att göra, men jag tog en promenad iallafall.

Det var blött i markerna.


Det finns precis allt här och så fint iordning och så välordnat. Detta är ett grillhus, det finns fler grillplatser och de har ved som alla får använda.
Det fanns inte så mycket vitsippor i närheten men lite hittade jag.

Det är väl så man kan tillbringa dagarna här.


Att komma in på toaletten var så ovanligt, tapetserad med en björktapet, skinande rent, belysningen tändes och radion startade! Vilken fröjd.

Vi åt middag inne i bilen, vi hade resterna av Lätt Kotlett, alltid lika gott. När vi var på Ikea i veckan köpte vi en grej på deras köksavdelning som blev helt perfekt. Den passade precis utan åverkan i bilen och vi slipper snubbla över skor. Jag är så nöjd med den.


6 kommentarer:

 1. Vilken smart skoförvaring! Och Perköps ställplats står på önskelistan att besöka. Ser riktigt fint ut. Trevlig helg!

  /Anna (boihusbil.se)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev så bra faktiskt! Trevlig helg på er också!

   Radera
 2. Så vackert ställplatsen ligger vid en sjö och så välskött. Nästa besök på denna fina toan så kan du ta med en bok och läsa och bara njuta ha ha. Toan ser ju bättre ut än den jag har hemma och hos oss tänds inte ljuset automatiskt och ingen musik strömmar ut. Hoppas ni nu får fint väder resten av trippen. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland är det lyx, inte så ofta faktiskt. Jag har nog aldrig sett något så välskött! Kram

   Radera
 3. Ohhh!! Så fint ställe!! Och så smart skoställ, Ikea kan dom!! Eller, egentligen är det ju du som är så smart och kom på den lösningen att använda den så!! Heja!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja haha ibland känner jag mig extra nöjd! Kram

   Radera