Translate

måndag 16 april 2018

Läst

Det blev inte alls så mycket läst som jag trodde under vår husbilstur. Hemma har jag så mycket annat som lockar och hoppas alltid att läsa mycket när jag är ute. Det blev mer läsande när vi seglade, då var det så skönt att gräva ner sig i en bok, med husbilen är det så mycket att titta på när vi kör.
Men, några böcker blev det, ganska olika, jag gillar att skifta. Jag kan också erkänna att jag är ganska så simpel i mitt läsande.


Denna tyckte jag mycket om, en fantastisk historia och språk.


Jag har nästan glömt nu vad jag tyckte, men hon är ju alltid rolig och underhållande. Det är inte jag som skrivit mycket bra på boken haha!


Helt glömt denna, men jag vill minnas att den var underhållande, sådär lite gullig historia.


Alltså jag dör, kommer inte ihåg denna, vad läser jag för?????


Den här var lite underhållande men ingen större historia precis, lite simpel kanske, men vardagliga problem som kan kännas igen.


Jag började med denna och sedan tog jag dom andra två direkt medan jag hade lärt mig lite om människorna som finns med. När jag läser idag har jag lite svårt för att hänga med alla personer, det tar alltid lite längre tid än förut. Hyfsat bra deckare.
Denna boken, jag har väl läst hennes böcker några gånger tidigare men det är många år sedan. Jag måste säga att det är lätt att bli fast i historien sedan kan man bortse från språket ibland. Det är en sådan bok som inte kräver så mycket av läsaren, men som jag gärna längtar lite till att fortsätta läsa. 

Jag har fått en massa pocketböcker och nu ligger dessa och väntar på en annan läsare, är någon intresserad så lämnar jag gärna vidare. Det är bara den översta som är dotterns bok.

3 kommentarer:

  1. Vadå simpel..är man en bättre människa om man läser tunga böcker..jag bara undrar..det är ju roligt att läsa även om det är i en tidning. Förlåt men kunde inte låta bli... kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du har så rätt så rätt Gunnel, det var ett korkat uttryckssätt! Tack! Kram

      Radera