Translate

torsdag 19 april 2018

Sommar

Sommar är det ju nästan nu även om den säkert blir kort denna gången. Dimman kyler ner en aning, men mitt på dagen var det ändå väldigt skönt. Vi fick först ett tidigt besök av Hanna och barnbarnsbarnet Edith. Jag skall passa henne imorgon och nu har hon fått träffa mig flera gånger innan dess så det är ju bra. En mysig fika fick vi tillsammans.


Harald är rolig!


Hon har helt makalöst blå ögon.


Harald körde Boris till Bengt i Örkelljunga för att gå igenom allt som ska göras, det är en hel del bland annat skall delar beställas för att åtgärda backspegeln. Vi får sedan en tid då vi får lämna in honom, tar nog några veckor innan det är dags. Jag tog en promenad, inte så lång, jag har fått ont i mitt högra knä.


Jag hade en bok med mig och satte mig en stund på bryggan i solen. Helt ljuvligt.Det var full aktivitet i hamnen med den stora kranen.


Jag gick hem till sonen Joel och Petra och fick en pratstund, dom var lediga idag.


Vad kan vi längta mer efter matmässigt när vi är ute? Köttbullar såklart så det gjorde jag idag. Jag kan ju göra det i husbilen också, men jag är inte så glad över köttfärsen i andra länder, den är för grovmald för min smak. Men idag blev det gott!Ikväll var jag på Fotoklubbens medlemsmöte, längesedan sist så det var trevligt att träffa alla igen.


Vi tittade på mycket bilder, alltid roligt och det var även redovisning av senaste tävligen med motto Monokromt. Lennart är tävlingsledare och gör ett jättejobb med presentationen. Jag kom inte bland de tio bästa, men det gör inte så mycket, jättemånga fina foton.


Bengt placerade sig både etta och tvåa och Conny blev trea, grattis till dom.


När jag skulle cykla hem var det ett helt underbart väder, solen hade precis gått ner och det satt folk ute på serveringarna.
Tack för denna dagen!

2 kommentarer:

  1. Önskar er en riktigt bra helg! ������

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma, ni får mycket att titta på idag! Kram

      Radera