Translate

söndag 15 april 2018

Rutinerna

Nu gäller det att hitta sina vanliga rutiner igen, ja jag är väl inte särskilt bra på det, men vissa saker är bra att få ordning på. Idag började jag iallafall haha, en promenad imorse tillsammans med dottern och då blir det ju roligare. Jag har mycket prat att ta igen också lite överallt. Igår kom barnbarnet Anna hit och hon pratade så att jag helt glömde att fotografera, en härlig eftermiddag iallafall. Igår städade jag också Boris och samlade ihop all tvätt för tvättstugan idag, vilken massa tvätt efter två månader!!!!
Det var ett ljuvligt väder, vindstilla, fåglarna sjöng, men tyvärr lite dimma eller vårdis över havet.

  
En liten installation.
Vitsipporna blommar


Vem tar bästa vitsippefotot? Jag hade tagit fel objektiv till kameran med mig haha!


Mias blev absolut bäst, hon funderar på Fotoklubben haha!Fina violer.


Vi gick en bit uppe på Lerbergsvägen också, det blev en lång promenad, nästan 8 km.


Scillan blommar, dom där vita vet jag inte vad heter. Detta är nästan som Keukenhof i Holland!


När jag kom hem stod denna utanför ytterdörren, så glad jag blev. Jag hade precis tänkt att jag måste göra något åt både framsidan och vår tråkiga balkong. Det blev en bra start! Tack Inger och Peter.


Igår gjorde Harald middag som han var sugen på och vad tror ni då det blev?


Även jag tyckte det var gott!
Idag gjorde jag middag och jag gillar kyckling. Jag använde detta receptet, en helt underbar sås! Harald hade handlat CityGross Budget kycklingfilé, köp inte den! Den har en tråkig konsistens.Nu vill jag bara få tid med scrapbookingen igen. Två ouppackade månadskit från Citrus Twist Kits väntar på mig!

2 kommentarer:

  1. Åååhhhhh!!! Ni har ju VÅÅÅÅÅR!!!! Avis!! Vi har haft en jättefin helg med sol och värme men det är så mycket snö kvar så det märks inget på den nästan . Ska bli varmt här till veckan så jag hoppas👍🏻 Vackra foton !! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja våren har äntligen kommit till södra Sverige och är ju på väg till er också har jag sett! Kram

      Radera