Translate

torsdag 17 maj 2018

Ännu en cykelorienteringsdag


Ja då kör vi igen.....


Nyhamnsläge mot Bräcke.


Kullabygdens Keramik, där finns en kontroll.Harald träffade en gammal ungdomsvän, Peter Nilsson som driver stället.Vi kom till en gårdsförsäljning av grönsaker och stod och dreglade över en liten påse färskpotatis för 40 kr och en massa annat gott. Idag blev det dock inget.
Rätt över Kullahalvön mot Skälderviken och passerade Holy Smoke som var stängt.
Framme vid Brunnby passerade vi kullen som kanske heter Ekdungen. Iallafall så var vi ett gäng som ofta cyklade hit i slutet av 70-talet och hade picnic. Mysiga minnen.


Vi cyklade vidare till Skäret för att ta en kontroll och sedan till Arild.
Små grusvägar till Balderup mot Mölle.I Mölle började jag krokna en aning, hade ont i hela kroppen och vi var fikasugna. Väl här på Krukmakeriet ångrade vi oss och bestämde oss för att vänta tills vi kom hem. Banvallen tillbaka hem och en fika på balkongen. Jag stupade och somnade därute.


Jag gjorde middagen, hade en getost som gått ut i datum och fyllde köttfärsbiffarna med den och hackade soltorkade tomater. Det blev sådär gott, kanske inte så bra med getost.

Ikväll var jag på Fotoklubben, det är alltid så kul, det var fina presentationer på utmaningen där vi lottar ut teman. Det var också redovisning av månadstävlingen med temat Perspektiv.


Här har vi vinnarna! Jag blev lycklig över en tiondeplacering.


Lennart som är tävlingsledare gör ett väldans bra jobb. Jag är biträdande och får äran att sätta upp vinnarbilderna. Jag hoppas jag inte behöver träda in, tror inte att jag klarar av det.


2 kommentarer:

  1. Ni är så duktiga!! Heja!! Och så vackert så vackert!! Förstår att du somnade 😍😘 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det är helt otroligt vackert! Kram

      Radera